jesli ktos chce zaczac serio to chyba teraz .... wyrzucanie ze starta w celu zmniejszenia podatku tylko jeszcze dzis liub jutro. No i jak ktos wywali tylko z tego powodu to powininen odkupic bo inaczej cala akcja jest głupia ...
moze sie nie znam ale czekanie teraz na 0,15 jak mowil ten od kółek wydaje mi sie głupie ... wszyscy beda czekac a on sie obkupi :>
Czarnkowianin dobrze mówisz. Teraz chętniej oddają większe pakieciki właśnie przez podatek. Raport za 4q pozytywnie zaskoczy dzięki promocji w biedronce. A takich od kółek trzeba odciąć od akcji. Niech pedałują wyżej. Hehe.
Dnia 2021-12-28 o godz. 10:56 ~Fernando napisał(a): > Ale ja przecież kupiłem ... mniej niż chciałem pierwotnie,a le spoko .... ostatnei zaraz po tym jaknapisałem żebyście się wstrzymali :P Ostatnie i najtańsze chyba 10k kupiłem rano 23.12 :)
rozwala mnie ten papier i ekipa z bankiera. hehe. bronek który wiecznie jączy. fernando to jakiś studencik co sobie wymyślił, że będzie walił kółeczka na papierze o dziennym obrocie 3k. masz cierpliwość chłopie. morgensztejn też rozwalał system. masz cierpliwość chłopie. heh.
mozes zsobie szydzic spoko ... tylok jesli odpali w gore to ja bede mial w porfelu praktycznie najtansze w danej chwili mozliwe papiery. jesli zas spadnie na pocztaku stycznia i uznam ze chyab pudlo to na bank zatrzyma sie w okolicy 0,15 wiec starce srednio 7 groszy na sztuce ... strategia dobra jak kazda inna. A ze nigdy nie mialem tego za wiecej niz okolica 30000zl ... cóż jak na ten paipier i tak uwazam ze to za grubo przy czym wiekszosc byla z zysku wypracowanego tutaj i tylok dlatego tak sobie pozwolilem.