Szczęsny jak zwykle troluje strasząc inwestorów mniejszościowych. Straszy "pozorną transakcją" a nie widzi jak Giertycha szarpią. To już nie te czasy co kiedyś żeby robić wałki. Nie dajcie się Szczęsnemu wyleszczyć z akcji.
Sam trolujesz albo taki głupi jesteś że nie widzisz niczego. Przeczytaj dokładnie ostatni wpis o GM ale też to co jest pod linkami w tym wpisie. Wydaje mi się że Szczęsny ma dużo racji w tym co pisze. Nawet zawiadomił kogoś z ministerstwa o ile dobrze przeczytałem. Niech ktoś przejrzy wreszcie te wszystkie transakcje bo coś tu jest faktycznie nie halo
a ja cenię sobie bardzo Pana Piotra Szczęsnego. Bardzo dobrze, że mamy takiego akcjonariusza i dba o mniejszościowych. Trzeba wszędzie zgłaszać to o czym Pan Piotr pisze i patrzeć Hajdarowiczowi na ręce. To przez Hajdarowicza kurs jest trzymany za mordę. Zatem odbierać tanie akcje i patrzeć na ręcę.
Ilu dzisiaj niedoświadczonych inwestorów wysypało swoje akcje na skutek wypocin Szczęsnego? Dlaczego Hajdarowicz który jest obrażany nie wytoczy mu procesu cywilnego? A może Panowie grają do jednej bramki? Myśleć.
ppp zastanów się dlaczego kurs jest na takim niskim poziomie. Przeczytaj dokładnie artykuły Szczęsnego i przestań chrzanić że są to wypociny. Szczęsny chroni interesy drobnych od lat, teraz nawet zgłasza wątpliwości do Ministerstwa Aktywów Państwowych i do udziałowca GM a ty mówisz wypociny!!!?
Dnia 2021-12-20 o godz. 13:58 ~good_job napisał(a): > ppp zastanów się dlaczego kurs jest na takim niskim poziomie. Przeczytaj dokładnie artykuły Szczęsnego i przestań chrzanić że są to wypociny. Szczęsny chroni interesy drobnych od lat, teraz nawet zgłasza wątpliwości do Ministerstwa Aktywów Państwowych i do udziałowca GM a ty mówisz wypociny!!!? > > > > Panie Piotrze, Good Job!
Gdyby nie te teksty to kurs byłby już dawno powyżej 3 zł, a tak to gość celowo zniechęca do spółki insynuując nieprawidłowości w spółce. Czy Wy tego nie widzicie?
ppp nie bądź dzieckiem, szczesny jest obiektywny, zobacz że jako pierwszy pisał oficjalnie o anomaliach wynikających z ceny rynkowej versus wycena księgowa de facto kilka razy wyższa (5,40) niż kurs 70 groszy. Poczytaj tutaj:
Szczęsny jako pierwszy zauważył że cena jest bardzo zaniżona w stosunku do wartości księgowej, poza tym gdyby nie on to KCI już by było poza giełdą i drobni pozostali by z akcjami