• Pożegnanie z forumowiczami Autor: ~BenjaminBlimsien [89.64.118.*]
    Właśnie odebrałem telefon z Ministerstwa Sprawiedliwości.

Jutro mam się stawić na specjalną komisję śledczą w Warszawie.

Komisarzami przesłuchującymi mają być niezależni reprezentanci:

- 2 osoby spółki 4Mass;
    - 2 osoby z KNF
    - 1 osoba z TVN24
    - 3 agentów z CBŚ

Zaraz po komisji śledczej zostanę przetransportowany do więzienia na Białołęce gdzie będę musiał odbyć 3 miesięczny przymusową izolację do sprawy. Zapewne to wszystko się przeciągnie.

Byłem krótko z wami ale intensywnie. Niestety niektórzy tutejsi formowicze (prawdopodobnie spadzie typu wały 100 lecia i inne takie) zgłosili mnie i sprawa bardzo szybko potoczyła się.

No to cześć !
    BenjaminBlimsien

• Re: Pożegnanie z forumowiczami Autor: ~Pozdro [5.173.253.*]
    Krzyż na droge
  • Re: Pożegnanie z forumowiczami Autor: ~Oko [46.169.61.*]
    Beniamin jak zwykle sobie robi jaja z was trolle robi a wy podnieceni. Hahaha nie dziwne że tak kochacie Lutka- to dopiero jajcarz. Potrafi wyemitować kilka milionów tego dowcipnego kwitu
  • Re: Pożegnanie z forumowiczami Autor: ~Pozdro [5.173.253.*]
    Trzeba było nie kłamać
    Nauczka na przyszłość
  • Re: Pożegnanie z forumowiczami Autor: ~Oko [46.169.61.*]
    Beniamin dalej sobie robi jaja z trolli, a oni podnieceni. Hahaha nie dziwne że tak kochacie Lutka- to dopiero jajcarz
  • Re: Pożegnanie z forumowiczami Autor: ~tiktokerWyruchany [104.129.57.*]
    Nie przeżywaj, bo rosołu nie strawisz dobrze…
  • Re: Pożegnanie z forumowiczami Autor: ~tiktokerDawcaAnusa [104.129.57.*]
    ~BekaZNagona, Wał100lecia, Trader24, Stanisław, Grzegorz, LeszczNaPeronie, leszcznaperonie, Agnieszka, WykresowoNieOk I frajer, Bartosz, Tomasz, PJC, to ta sama osoba. Mało tego :) 
WykresowoNieOk, frajer, Qwerty, usunięty, realista, TikToker, Qwertas, 12356, andrasKutafons i inne. Tutaj tez był chwilkę spokój, bo pewnie był zapakowany, a jak zaczęło lecieć, jak zwykle sprzedał ze strata i znowu ujada. Komu się nudzi, niech wrzuci sobie naszą spadkową trollinę wielonickową „na bęben” pod kątem nicków i początkowych IP, stylu i treści postów. Jego początkowe IP, to 91., 185., 195, 46, 37.47. ..... oraz 5.173. ... 217,96. ….i jeszcze inne (pojął niedawno, co to VPN) Lubi pisać tutaj dla uwiarygodnienia pod żeńskimi nickami typu Agnieszka itp. (że niby „zainteresowana” branżą). Ostatnio podszywa się pod „sensownych” userów i akcjonariuszy 4M. Głuchy na fakty. Zero argumentacji i odniesienia do wyników spółki np. kw/kw, r/r itp. Albo zacietrzewiony osobnik w młodym wieku z pewnymi problemami albo płatny nagon. Nie odpisywać typowi, bo szkoda czasu i oczy na jego spadziowe mantry. Notoryczny wisielec i podszyw.
  • Re: Pożegnanie z forumowiczami Autor: ~tiktokerJestRuchany [104.129.57.*]
    Jak nie ma przedstawicieli straży miejskiej, to to wszystko lipa będzie.
[x]
4MASS 0,61% 4,09 2026-05-15 16:41:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.