To po co się z nimi szarpać tym bardziej zapewne w zarządzie jak i radzie sami swoi. Dlatego tu nic się nie dzieje a jedyne Epsi to raport kwartalny. Oni mają wypłaty i resztę w w czterech literach dlatego nikt poważny nie tyka takiego badziewia bo kupić można ale sprzedać to już tragedia a nie daj Boże już większą ilość. Na dodatek spółka milczy jak głaz.
Szymon. i Beata. Rurarz oraz mąż Beaty. zarabiają na naiwnych którzy na początku 2010r. im zawierzyli???. Po czasie powiem ,że to oszuści i złodzieje i przestrzegam nowych akcjonariuszy przed zakupem tego śmiecia. Tutaj łatwo kupicie , a sprzedacie w bólu i cierpieniu ze stratą. W,w osoby wykończyły drugą część rodziny założycieli SZAR i nie mieli żadnych skrupułów a wierzycie ,że Was potraktują inaczej lub dadzą zarobić ...................to Wasz wielki błąd?????. Niech wytłumaczą się z serii D [ od 2020 r. maja możliwość sprawdzić kto i ile akcji posiada zwracając sie do Biura Maklerskiego o taką informacje ] i CCI zlikwidowanego [ gdzie udziałowcami były między innymi w/w osoby. sprzedawali akcje CCI nie informują pozostałych akcjonariuszy. Zakładam ,że seria D to emisja dla siebie przy pomocy ' słupa '. Na początku to były EPSI jak widać tylko po to by przyciągnąć nowych inwestorów żeby ich nakarmić akcyjkami, teraz tego już nie musza robić bo nie mają już CCI a seria D jest niedopuszczona. Jak tylko narobią szumu i wykreują w kreatywnej księgowości zyski , zapewne dopuszczą serie D do obrotu i zaczną ubierać nowych
nikogo nie na mawiam do sprzedaży , Tylko ostrzegam przed zakupem śmiecia???. W 2011r. autor ' he ' pisał ; zamrażarka na lata [ przy kursie powyżej 0,30 zł.], wtedy uważałem ,że to nie poważny człowiek , jakiś naganiacz????, dzisiaj wiem ,że wiedział więcej niż inni , nie mylił się bo był z zarządu SZAR lub rodzinki wydymanej przez Szymka.
polonista, to nie egzamin z gramatyki tylko GPW,idż i pracuj w szkole za 4 tyś netto , GPW zostaw innym.Chcesz się wypowiedzieć na temat tej firmy to napisz coś co wiesz. Ja przestrzegam przed zakupem tej firmy , bo rodzinka Rurarz jest nieuczciwa , dyma naiwnych akcjonariuszy jak chce , kreatywna księgowość w tej firmie to norma.
o jakim dynamicznym wzroście Ty piszesz. Przez 11 lat ubierali akcyjkami z CCI oraz wydymanej rodzinki [ śp. Andrzeja i Piotra ], w 2020r.[ lato ] kiedy im się skończyły przyszło odbicie na fali spółek Covid-19 a póżniej zielonej energii, takich spółek śmieciowych jak SZAR. Teraz zaczynają ponowie z kreatywną księgowością , licząc na nowych dawców kapitału. Zakładam , że rozkręcą na maksa kreatywną księgowość , dopuszczą serie D do obrotu i ubiorą nowych. Poszukaj strategi którą zakładali w 2010r. i pomyśl co się sprawdziło. Naiwnych ,chciwych nie brakuje ........................................kupuj,kupuj i żyj nadzieją , która podobno umiera ostatnia. Dziękuje , to mój ostatni wpis.