Postawa prawna: Art. 17 ust. 1 MAR - informacje poufne.
Zarząd spółki Ovid Works S.A. z siedzibą w Warszawie ("Spółka", "Emitent"), w nawiązaniu do informacji zawartej w dokumencie informacyjnym Spółki z dnia 9 lipca 2020 r., informuje o otrzymaniu ostatniej płatności w kwocie 45.000,00 euro, tj. ok. 208 tys. zł w ramach uzyskanego przez Emitenta dofinansowania na realizację projektu "Falling Star" (dot. gry "Interkosmos 2000") otrzymanego w związku z wygraną Emitenta w konkursie organizowanym przez Creative Europe EACEA/24/2018 w schemacie Development gier video.
Zarząd Spółki jednocześnie informuje, że w związku z otrzymaniem ostatniej płatności w ramach uzyskanego grantu doszło do rozliczenia projektu "Falling Star".
Spadek słowo które towarzyszy tobie całe życie prawda?od kiedy odkryłes forum ,twoje życie będące książkowym kejsem upadku nabrało feelu ,tu ktoś cię czyta zwłaszcza jak naganiasz na spadki :)wiesz że zła energia wraca razy 2?pomysl co może jeszcze w twoim życiu pójść nie tak?i tak się zadzieje ......Ermac muir motach
Motach sliab sreatach
Sreatach coill ciotach
Ciotach ab eascach
Easach loc lindmar
Lindmar tor tiopra
Tiopra tuath aenach
Aenach righ teamra
Teamair tor tuatach
Tuata mac milead
Mile long libearn
Libearn ard Ere
Ere ard diclass
Eber dond digbas
Diceadal ro gaet
Ro gaet ban breissi
Breissi ban buaich
[Be nadbail heriu]
Herimon or tus [hir]
hir Eber ailseas
Ailim iath n-erend
Nie potszywaj się. Wtedy sprzedawałem po 3.8. Teraz odkupuję pomału Var. Czekam aż spadnie. Teraz złapałem trochę Ovid. Uważam, że dobry czas na kupno małych pakietów. Podobało mi się wykonanie Metamorfozis jednak na 5h grania cena wydawcy jest za wysoka. Tak na poważnie to potencjał jest... Ale rynek dziś wycenia to inaczej. Mamy tu niską płynność i duże ryzyko.
I co z tego że jest?doczytaj że w kwietniu fundusz bral po 2,3 a jakiś prywatny inwestor po 2,1 Ovida nie wierzę że oni wzięli żeby stracić .są wahania owszem ale nemesis d i interkosmos są wg mnie zbyt obiecujące pod kątem sxi zysków zeby tych akcji nie miec ,ja łapałem wczoraj po ,05 i 2,1 wcześniej w okolicach 2,3 czy dobrze,?nie wiem mój horyzont to 3 lata i na tyle walory zakopuje a inwestuje wyłącznie w gaming ,choć tu jazda pewnie będzie pod debiuty i nie strasz styczniem
Styczeń brał Ovid po 1.8 przed debiutem, na Var też po tyle brał i zwiększył zaangażowanie poza tym po 2.5 brał RockyBrigde Var. Na Ovid też fundusz zebrał. Mam podobne opinie że mogą być mocne jazdy do góry jak sentyment się zmieni i gameing wróci do łask.
Mam nadzieję że zrobiłem ci dzień nie wydaj wszystkiego , 2,36 1000 + akcji grubo szyjesz ,masz kasę na farta wykup receptę i na święta rodzicom jedzenie
Na varsav wypisywałes że będzie 8 PLN , kaleko inwestycyjna teraz tu po alkoholu wypisujesz swoje brednie . lepiej idź do pracy i zacznij brać leki alimentów nikt nikomu nie spłaca :)Buzka od Jóźka