To nie to, ulica nie wykręciłaby dzisiaj 30k obrotu xd. Ktoś się z kimś ugadał na sprzedaż, paczki po ok. 2k szły jakimś cudownym trafem po 29.5zł. Zbieżność ceny sugeruje, że to nie przypadek i mógł to być jeden kupiec. Pytanie jak to interpretować, jak coś pozytywnego czy negatywnego...
To trzeba było zameldować wczoraj ze jesteś na pokładzie,meldujesz dopiero dzisiaj? Znając takich jak ty to wiem ze do pierwszej głębszej korekty na bananie już ciebie nie będzie, bo będziesz miał pampersa do wymiany.Tak jak dawniej zlikwidowali forum na Interii,tak i dzisiaj powinni zlikwidować forum na Bankierze.
O jakich pakietach piszesz i po co rozmyślać kto to bierze jak na kolejnej sesji ledwo ponad 10 tys zł uwalaja kurs o 11 % to jest żenada totalna porażka płynność gówniana i zainteresowanie najgorsza kur... Inwestycja...jak można patrzeć się ze spokojnie tracąc duża część kapitału kupując po 60 zł i więcej i jeszczcze niektórzy chwala spółkę ze oni są na 3-5 lat minimum ktoś Wam zaje... Połowę kapitału a Wy się cieszycie trzeba było na cele dobroczynne oddać skoro tacy dobrzy z Was ludzie...
Nie płacz. Skoro sprzedałeś to po co tutaj siedzisz i narzekasz? Inwestowanie to ryzyko, jak nie potrafisz zaakceptować straty to nie inwestuj, oszczędzisz sobie zdrowia.
To nie ten co zrobił sobie 50tys straty tylko ten co ma 500akcji po 60+I dostaje zawału ale to miłe,że dba o nas w grudniu i daje rady co każdy z nas powinien zrobic
Tak to ten drugi akcjonariusz o którym mówi John dostaje szału zainwestowałem pieniądze które niedługo mi będą potrzebne nie liczyłem że będę musiał tu siedzieć tyle czasu ale nie sprzedałem choć dupe mi urwało kawałek ale nie sprzedam choćby i za 10 jak spadnie jestem z tych wkur.... Ale wiernych...
Jedna z podstawowych zasad: "Nie inwestuj pieniędzy które będą ci potrzebne na inny cel". Sam jestem jakieś 40% do tyłu. Czy tego oczekiwałem? Nie. Czy bardzo płaczę? Nie. Dlaczego? Bo mam czas i nie potrzebuje tej kasy.
Sluchaj, chcesz sprzedac po 30 to sprzedaj. Chcesz dac na cele charytatywne to daj. A o moje pieniadze, akcje i strategie niech ciebie glowa nie boli.
Spokoju w swieta zycze.