Napiszę poprostu co myślę jako że jestem tu 3/4 roku.Dodam że nie zarobiłem tylko straciłem....
Zrobili split X3 a potem realnie kurs jednej akcji o 50% się zmniejszył, potem przedstawili raport jak z warzywniaka a teraz podwoją liczbę akcji oferując je przez pp akcjobariuszom 30% poniżej ceny rynkowej.....proste wyliczenie
że zwiększając akcje przez emisję ich wartość rynkowa zmniejsza się faktycznie o połowę czyli do 6,5 grosza....
Po pierwsze żeby emisja doszła do skutku to musi to ktoś kupić. Jeżeli akcje z nowej emisji są nie atrakcyjne to ulica tego nie kupi. Tylko KTO? Albo zarząd przedstawi jakieś konkretne argumenty w ESPI albo mają to gdzieś
mają nagranego jakiego inwestora strategicznego. Poza tym jak będzie więcej akcji to c/wk spadnie do 0.3 czyli będzie jedną z najniższych na rynku. A co to oznacza chyba każdy wie
Przez około 6 m-cy na tej spółce nikt nie zarobił, jedynie stracił, ja zredukowałem stan posiadania ich do absolutnego minimum i naprawdę nie mam zamiaru skorzystać z pp.
Masz rację przy obecnym kursie nie opłaca się kupić pp po 10 gr ponieważ kurs akcji nie jest dużo wyższy .Zostało zarządowi nie wiele czasu na dobre info bo inaczej słabo to widzę.Będzie bardzo słabe zainteresowanie pp.
trole oplacone sypia non stop 90% spadku ceny akcji brak dochodow i chetni beda ludzie chca zarobic CZY NAPRAWDE WY TROLE MYSLICIE ZE LUDZIE TO TAKIE TU....NY CO NIC NIE ROZUMIEJA
Ja mialem stratę prawie 50% na prawie 300 tysiącach akcji i sprzedałem średnio po 0,18.
Teraz wszedłem naprawdę z symbolicznym pakiecikiem i obejme ten pp,ale to kasa rzędu średniego laptopa.
Już nie liczę na niebotyczny zwrot