~mrBranicki [83.23.245.*] Co się plujesz?! Plujesz nie do tych drzwi co trzeba ! Zmień adres ! Jak będzie cena od 0,54 w górę to popyt będzie. Od 0,54 w dół popytu nie będzie. Możecie wystawiać nawet za 0,02 i tak nie będziemy kupować !!! Jak nie możesz tego zrozumieć to już jest Twój problem.
Autor: ~mrBranicki [83.23.245.*] 2021-12-16 17:18 na sprzedaży wisi 25000 po 0.44....ten gamoń Pan przepłoszył cały popyt...jedziemy na 10 groszy :(
A czym Ty się ~mrBranicki [83.23.245.*] przejmujesz? Przecież ~Grzegorz [88.199.123.*] wszystko kupi. Przecież napisał:
Autor: ~Grzegorz [88.199.123.*] 2021-12-13 20:00 Ja tam cały czas kupuję
To o co Ci ~mrBranicki [83.23.245.*] chodzi?I Co Cie głowa boli? ~Grzegorz [88.199.123.*] załatwi temat !!!
Teraz nie wolno niczego robić poniżej 0,54 bo To jest pułapka na akcjonariuszy !!! Dopóki cena nie wróci na 0,54 nic nie robić, nic nie robimy. Trzymać to co macie i nie oddawać nawet 1 akcji. To bardzo ważne ! Nic nie oddawać poniżej 0,54. Nic nie kupować poniżej 0,54.
~pan przyznać musisz, że ja pisze o zapachu, jednocześnie przypominam, że jak było ponad 0,5 to wspominałem o zapachu 0,4 To wcale nie musi się wydarzyć, ale smród jest wyczuwalny tobie coś pachnie ?
~ger Czy mnie coś pachnie? Pewnie że tak. GIGANTYCZNY przekręt na akcjach Moderncom, który dzieje się od 8 października ! Śmierdzi jak cholera !!! Już się duszę w tym smrodzie ! :-)
doradzam, by sprawdzić jak jest w pieluszce, albo nie sprawdzaj tylko dociśnij uszczelkę, bo może być ostra jazda a za chwilę święta i taki umazany, w negatywnym nastroju nie możesz wystąpić
~mrBranicki [83.23.245.*] Ja Ci naprawdę dobrze życzę ! Zakładając że to prawda co piszesz i wystawiłeś 4000szt na sprzedaż po 0,434 to nie zastanawia Ciebie czemu nie odkupili całej ilości od razu tylko ugryźli Ci tylko 250szt? Kto kupuje 250szt po 0,434 za 108,5zł? Biura maklerskie pobierają minimalną opłatę za zlecenie w wysokości 5zł. To przeliczając na procent 5zł od 113,5zł to wychodzi że "ktoś" musiałby oddać na prowizję 4,61% zamiast normalnych 0,25%. Kto tak robi?! Chyba nikt !!! Od razu widać że coś tutaj nie pasuje. Mówię że teraz to co się dzieje to szwindel !!!
A tak swoją drogą oddajesz swoje akcje po 0,434?! Oddajesz za takie grosze?! Ja chciałbym żebyś sprzedawał powyżej 0,54 i więcej zyskał. A Ty mnie wyzywasz od gamoni. Ale jak wolisz oddać za takie grosze to Twoja wola. Na Moderncom będzie dobrze. To wszystko się niedługo skończy bo tak być nie może. Jak najwięksi udziałowcy upomną się o swoje to wszystko się odwróci.
Najwidoczniej pękłeś kolego i Ci co robią szwindel Ciebie złamali. I im właśnie o to chodzi żeby ludzie pękli.
Tak na poważnie. Na co dzień obracam kontraktami, a zyski pakuję różne małe spółki. Z założeniem, że jedna na pięć pokryje z dużą nawiązką straty na pozostałych czterech. Mam ich w portfelu ze 20. Nie przywiązuję do nich wielkiej wagi...rzucam okiem na profil działalności, wyniki finansowe i wykres. Jak coś mi się nie podoba, to beż żalu wywalam. Np. wczorajszy zysk z futów, dzisiaj zapakowałem w comeco bo wg mnie obronili dołek . To, co mi się dzisiaj nie sprzedało na MC, w poniedziałek wywalę PKC. I to całkowicie Twoja zasługa, bo tacy tropiciele afer nie sprzyjają zyskom. Możesz w poniedziałek rano podstawić łapki na otwarciu, może uda Ci się tanio wziąć to moje PKC. A na to, że ktoś kupuje akcje za stówkę jest proste wytłumaczenie...nie chce po prostu, żeby na tablicy świecił jakiś wielki minus. Może poprawia mu to samopoczucie, ale takie sztuczne naciąganie i tak nie ma nic wspólnego z ceną rynkową. Dzisiejsza cena rynkowa MC wynosiła ok 0,41 pln, więc i tak nieźle sprzedałem...;) Zniechęciłeś mnie do MC. Być może to spółka z dużym potencjałem i da Wam wszystkim nieźle zarobić. Generalnie uważam, że nie jest to dobry okres na spółki z new comerce, bo na rynku jest niepewność, a mała płynność potrafi uwalić kilkadziesiąt procent w jedną sesję. Jeśli spółka ma podstawy, to często odbija z nawiązką. Na MC jest w miarę stabilnie od dłuższego czasu, więc uspokój się i nie psiocz, bo rakieta może odpalić w każdej chwili. Cierpliwości i spokoju wszystkim życzę...:)
~ger Niestety najbliższe święta i końcówkę roku będę miał bardzo mocno schrzanione :-((( tak samo jak wszyscy Ci co mają olbrzymią stratę na akcjach Moderncom. Ekipa od SZWINDLA doskonale się o to postarała !!!
To był mój ostatni wpis w 2021 roku. Życzę wszystkim tutaj spokojnych Świąt, szampańskiego Sylwestra i szczęśliwego Nowego 2022 Roku !!!
~pan sursum corda ...nie poddawaj się, nie ty ! walcz i pisz, bo bez tego dojdzie do nieprzewidzianych ruchów, może nawet i zwrotu :)) wszystkiego najlepszego !