• Z wykrsesu mi wynika że cena musi spaść poniżej dołka na 7,7 zł. Autor: ~Analizator [79.185.188.*]
    Na jakieś 7,5- 7,3 zł.Tak że spokojnie .powoili po kilka procent spadnie do 7,5 zł bo musi spaść.Spokojnie można poczekać nie sprzedając.Musi spaść by potem odbić wysoko w górę.Obecny zjazd zniechęca  ostatecznych do sprzedania.I nie ma to związku z wynikami spółki.Ot po prostu jest okazja do kupienia po 7,5 zł.Za miesiąc już w górkę.Przypomnę.jakiś 15,01.
  • Re: Z wykrsesu mi wynika że cena musi spaść poniżej dołka na 7,7 zł. Autor: ~KR [195.210.60.*]
    Dnia 2021-12-16 o godz. 15:25 ~Analizator napisał(a):
    > Na jakieś 7,5- 7,3 zł.Tak że spokojnie .powoili po kilka procent spadnie do 7,5 zł bo musi spaść.Spokojnie można poczekać nie sprzedając.Musi spaść by potem odbić wysoko w górę.Obecny zjazd zniechęca  ostatecznych do sprzedania.I nie ma to związku z wynikami spółki.Ot po prostu jest okazja do kupienia po 7,5 zł.Za miesiąc już w górkę.Przypomnę.jakiś 15,01.

Analizator wystarczy ze zaczniesz sprzedawać na początek wystarczy ze sprzedaż 16k akcji w dół + dodatkowo zasypiesz dwa ukryte zlecenia w których nie wiem ile jest akcji i będziesz miał upragnione przez siebie 7,50 zł za akcje. Szybko sprzedawaj :))
  • Re: Z wykrsesu mi wynika że cena musi spaść poniżej dołka na 7,7 zł. Autor: ~Analizator [79.185.188.*]
    KR to jeszcze raz bo widzę że nie chwyciłeś.&,5 będzie bo tak wygląda wykres i być musi by zaczęło rosnąć.Mnie nie zależy na 7,5 zł.Opisuje tylko to co wydarzy się w przyszłości ot tak za miesiąc.Do sprawdzenia.Dodatkowo pisałem że nie trzeba sprzedawać pomimo zejścia do 7,5 zł cierpliwie poczekać jeśli ktoś ma.Musi zejść nisko by odbić w górę stara zasada.PZDR.
  • Re: Z wykrsesu mi wynika że cena musi spaść poniżej dołka na 7,7 zł. Autor: ~KR [195.210.60.*]
    Dnia 2021-12-16 o godz. 17:11 ~Analizator napisał(a):
    > KR to jeszcze raz bo widzę że nie chwyciłeś.&,5 będzie bo tak wygląda wykres i być musi by zaczęło rosnąć.Mnie nie zależy na 7,5 zł.Opisuje tylko to co wydarzy się w przyszłości ot tak za miesiąc.Do sprawdzenia.Dodatkowo pisałem że nie trzeba sprzedawać pomimo zejścia do 7,5 zł cierpliwie poczekać jeśli ktoś ma.Musi zejść nisko by odbić w górę stara zasada.PZDR.

A czy do wzrostu nie wystarczy C/WK = 0,58 C/Z = 3,3
    Kapitalizacja spółki na GPW 336 mln zł a zysk za ostatnie 4-ty kwartały to 102 mln zł ?
    Oczywiście spółka wypłaca tez dywidendę i nadal się rozwija ...

Sądzisz że te informacje są gorsze niż te wynikające z wykresu ?
    Czy te dane finansowe spowodują zejście nisko... bo cytuję "musi zejść nisko" ??
  • Re: Z wykrsesu mi wynika że cena musi spaść poniżej dołka na 7,7 zł. Autor: ~Azbeściak [77.65.112.*]
    No klasyczny przykład bankruta, czego się spodziewałeś.
    Ja się zastanawiam czy im nie chodzi po głowie zrobienie skupu akcji przy takim zysku i wycenie...
  • Re: Z wykrsesu mi wynika że cena musi spaść poniżej dołka na 7,7 zł. Autor: ~Azbeściak [77.65.112.*]
    Chociaż bez sensu, weszli na giełdę po to by też zarobić więc po co skupować jak można za 10 lat sprzedać 10x drożej.
    Klasyczny przykład bankruta ???
    Fajny mi bankrut który zarabia ponad 102 mln zł rocznie podoba mi się :))
    Co będzie jak wyjdzie z bankructwa ... będzie zarabiał 2x więcej ? 3x ???
  • Re: Z wykrsesu mi wynika że cena musi spaść poniżej dołka na 7,7 zł. Autor: ~Analizator [79.185.23.*]
    No i co ?
  • Re: Z wykrsesu mi wynika że cena musi spaść poniżej dołka na 7,7 zł. Autor: ~Analizator [79.185.21.*]
    Porządek tu robię.
  • Re: Z wykrsesu mi wynika że cena musi spaść poniżej dołka na 7,7 zł. Autor: ~Analizator [79.185.53.*]
    No trochę to trwało ale się doczekaliśmy.Zreszta poza wykresem to cena bez znaczenia.7,5 zł przy zysku na akcję za zaszły rok 2,5 zł.Obrót żaden tak że można poczekać i do 7 zł i ładować do wora jak się ma za co.Mnie te dołki nie ruszają.Dlaczego bo mam spółki które maja wory pieniędzy w kasie.A jak będzie promocja to trochę,,głupich,,akcji kupię.Luz.Trzeba przetrzepać leszczy.popatrzcie na COGNOR -KGHM 5 % na minusie a Cognor w górke bo ma kase .Polecamy się prezesowi z informacja o nieoficjalnych wynikach rocznych.Jest się czym pochwalić.To najlepszego.
  • Re: Z wykrsesu mi wynika że cena musi spaść poniżej dołka na 7,7 zł. Autor: ~Kr [195.210.60.*]
    Dnia 2022-01-24 o godz. 15:18 ~Analizator napisał(a):
    > No trochę to trwało ale się doczekaliśmy.Zreszta poza wykresem to cena bez znaczenia.7,5 zł przy zysku na akcję za zaszły rok 2,5 zł.Obrót żaden tak że można poczekać i do 7 zł i ładować do wora jak się ma za co.Mnie te dołki nie ruszają.Dlaczego bo mam spółki które maja wory pieniędzy w kasie.A jak będzie promocja to trochę,,głupich,,akcji kupię.Luz.Trzeba przetrzepać leszczy.popatrzcie na COGNOR -KGHM 5 % na minusie a Cognor w górke bo ma kase .Polecamy się prezesowi z informacja o nieoficjalnych wynikach rocznych.Jest się czym pochwalić.To najlepszego.

Amerykanie zaczęli pracowników ambasady wycofywać w weekend i ich rodziny ??? To przewidziała analiza techniczna ??
[x]
MARVIPOL -0,49% 8,06 2025-11-19 15:09:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.