• Kolejne terminy rozpraw: Autor: ~_olo_ [78.88.190.*]
    1. 28.12.2021 r.
    2. 13.01.2022 r.

Idą też wezwania na przesłuchania w charakterze świadka, proponuję zaglądać do skrzynek. (m.in. Poznań i okolice, Bielsko-Biała, Katowice, Łódź, rejon Białegostoku, rejon Leszna i Wrocławia)
  • Re: Kolejne terminy rozpraw: Autor: ~marc [85.221.132.*]
    ja już załatwiłem sprawę przez telefon bez konieczności wyjazdu do warszawy. najpierw wysłałem list, że nie przyjadę i oddzwonili
  • Re: Kolejne terminy rozpraw: Autor: ~marc [85.221.132.*]
    przeczytajcie dokładnie wezwanie. istnieje możliwość videokonferencji
  • Re: Kolejne terminy rozpraw: Autor: ~Pozdrawiam [31.61.246.*]
    I co ciekawego było dzisiaj na rozprawie?
  • Re: Kolejne terminy rozpraw: Autor: ~Mike [91.238.216.*]
    Ileż to wszystko może trwać ?
    Czy tu jest jeszcze walka o coś więcej, jak wsadzenie tych naciągaczy, bo groszem, to oni raczej nie śmierdzą.
  • Mike bzdury piszesz Autor: ~--olo_ [79.191.112.*]
    A kto miał brać udział w budowie
    Wieżowiec w Zakopanem? "Kandydat do makabryły jak nic" [NOWE FAKTY] - Dziennik.pl
    jak nie firmy powiązane z rodziną krawczyków.
  • Re: Mike bzdury piszesz Autor: ~Mike [91.238.216.*]
    Nie wiem tego.
    Wiem za to, że to trwa już chyba z 7 lat i praktycznie nie ma żadnego postępu w sprawie pomimo tego, że przekręty wydają się oczywiste. Niektórzy ludzie chcieli zamykać konta maklerskie i nie mogą, bo ten krawczykowy śmieć ciągle tam wisi.
    Jedno jest pewne, tym draniom odpuścić nie można.
  • Re: Mike bzdury piszesz Autor: ~Bolek [78.88.190.*]
    Jeśli sądzisz, że sprawa w sądzie może spowodować, że zniknie to z rachunku to według mnie odpowiedź brzmi nie. Nie wiem dlaczego krawczyk nic nie robi żeby zdjąć je z rachunku.
    Mi wydaje się, że wystarczyłyby odwrócenie dematerializacji akcji. A tak ci co mają je na rachunku ciągle pamiętają i jeśli jeszcze nie przyłączyli się do sprawy ciągle mogą to zrobić.

Czy jest to oczywiste to będziesz miał okazję wykazać w sądzie i zobaczymy co wtedy powiesz, bo sąd oczekuje konkretów, a nie sformułowania, że na pewno był to przekręt.
  • Re: Mike bzdury piszesz Autor: ~Mike [91.238.216.*]
    Zawieszenie nie odbyło się bez powodu, więc już sama GPW podsumowała tych typów.
  • Re: Mike bzdury piszesz Autor: ~inv [5.172.255.*]
    Dnia 2022-01-06 o godz. 16:41 ~Mike napisał(a):
    > Zawieszenie nie odbyło się bez powodu, więc już sama GPW podsumowała tych typów.

Zawieszenie i GPW to jedno ale jeszcze ważniejsze i bardziej ewidentne są kary od KNF. Tan ewidentnie są dowody, że krawczyki oszukiwali inwestorów.

• Re: Mike bzdury piszesz Autor: ~kaka [46.169.219.*]
    Uczestniczę w kilku rozprawach jako oskarżyciel posiłkowy i widzę jak chętnie zgłaszacie się na przesłuchania.Są działa bardzo sprawnie ale jak ma przyspieszyć skoro na sześciu wezwanych na przesłuchanie zgłasza się dwóch ku wielkiej uciesze oskarżonych
  • Re: Mike bzdury piszesz Autor: ~_olo_ [81.210.6.*]
    Żebyście jeszcze chcieli dokładnie wymienić te kary i podać dokładne informacje oraz za co zostały nałożone, ale aż tak super to nie jest. A nie że jakieś kary były i były jakieś nieprawidłowości, sąd wymaga konkretów.

Zastanówcie się co odpowiecie na pytanie, czy straciliście już na GPW a na NC jeszcze bardziej; co odpowiecie na tematy ryzyka na NC, że płynność na NC jest niska, obrona nie ma za dużego repertuaru i powtarza te same pytania.

• Re: Mike bzdury piszesz Autor: ~Mike [198.41.242.*]
    Przejąłem troszeczkę tego badziewia od kogoś, więc nie siedzę mocno w temacie, ale czegoś nie rozumiem - firma jest zawieszona i praktycznie wykopana z giełdy, kolejne komunikaty KNF o nieprawidłowościach, a teraz poszczególni akcjonariusze mają jeszcze udowadniać, że czarne jest czarne, a białe białe ?
    Czyli co, ci goście nie muszą się wytłumaczyć z tego co robili ?
    Zawieszenie notowań za kolejne nieprawidłowości, to dla sądu nie jest argument, żeby ich prześwietlić z urzędu ?
  • Re: Mike bzdury piszesz Autor: ~_olo_ [162.158.103.*]
    Karę za to teoretycznie (KNF tego nie wyegzekwuje od spółek) dostali, to dlaczego mieliby dodawać jeszcze raz za to samo?
  • 25-02-2022r. Autor: ~_olo_ [162.158.102.*]
    Okolice Stargardu, Warszawa, Kraków, Nowy Sącz, Poznań.
  • Re: 25-02-2022r. - ten termin odwołany Autor: ~_olo_ [81.210.6.*]
    nowy nie znany
  • Re: Kolejne terminy rozpraw: Autor: ~Grzegorz [67.59.10.*]
    Po porażce z PSW zapomniałem o giełdzie , mam pytanie co mam zrobić z tymi akcjami czy da się jeszcze coś odzyskać?
  • Re: Kolejne terminy rozpraw: Autor: ~jur [89.151.37.*]
    W tym roku odbędzie się jakaś rozprawa, czy sąd na przedawnienie idzie?
  • Re: Kolejne terminy rozpraw: Autor: ~witam [176.97.95.*]
    napisz ile masz i za ile chcesz, moze ktos lub ja kupie w formie aktu cyw/praw.
[x]
PSWCAPITA 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.