Korci, żeby już dobierać, ale kto wie czy pod pojęciem optymalizacja podatkowa nie kryje się świąteczna niespodzianka i cena 16,xx. Poczekam jeszcze chwilę, byłoby idealnie
spokojnie ,obsunie sie.musza strzepac :D w reklamie lotto siedzi 3 mikloajow przy kominku.... i mowia jakie prezenty dali na przestrzeni lat... na to jeden.... a ja dalem 3 razy łysemu grzebien. az sie poplakal:(
teraz opowiem ci bajke jak kot palil fajke.... opowiesz przy choince jak kleks rozgrywa szmatnikow na gieldzie:D a wiec rok 2020,zaraza czytam w gazecie:D statki z ropa stoja na oceanch swiata,nikt ich nie wpuszcza:)ropa nurkuje:( kleks wlazi na mercatora i harpera:) kasy jeszcze nie mieli,ale postawilem na tego drugiego:D kupilem chama jak gpw wpisala go na liste alertow za 1zl. skoczyl na 2 zl i zanurkowal:) pytali ,co robi palacz tu na forum. za 6 msc opylilem za 30 ,a sie wkufilem bo chcialem wyjsc przed dziadami po 38 :) ale wykres pokazywal 80 ! :D i tu wsadzilem 20 % i teraz z kolejnymi dziadami sie bede szarpal:D kocham gielde !:D
no i wzielem ta mamone. skoczylem sie zabawic ku..a ,odetchnac :D w golebiu w gorach zamowilem teqile,barman podaje sol i cytryne:) panienki tancuja w mini:) podchodzi dwoch mlodych brytyjczkow:) pytaja czy sie z nimi napije:D lekko naje.any przy barze kiwam glowa ze tak!!!:) postawili i mowi jeden do drugiego patrzac na mnie ze do jutra:) a ja szczesliwy ze juz poszli w pi.u:) i dopilem do konca:D
spotkalismy sie tu....na gieldzie to nic zlego ze ktos chce zjesc darmowy obiad jak mowi glapek czy wpakowac ci tyle papieru z gipsem w pysk zebys plul cala dekade :D