Dnia 2021-12-17 o godz. 08:26 ~As napisał(a): > To gdzie twoim zdaniem jest dno? Myślisz że w przyszłym roku odbije to przynajmniej do 18?
4 kwartał prawie na pewno będzie słaby, 1 qw może być również słaby więc przed nami kilka miesięcy marazmu. Natomiast kurs osuwa się na niskich obrotach, więc bez paniki. Jeśli na wiosnę będziemy mieli boom rowerowy i może jakieś przejęcia to kurs powinien wystrzelić. Musi pojawić się popyt, bo jak na razie nikt poważny nie wchodzi. Ja tam sobie dobieram co jakiś czas, a raczej skubnę przy każdej większej przecenie.
Ze spółką wszystko jest w najlepszym porządku. Jedyne czego brak to płynności.
A odpowiadając na twoje pytanie, nie wiadomo gdzie jest dno i czy już je uklepaliśmy (wątpię), Czy w przyszłym roku odbije do 18. mam nadzieję ze odbije dużo wyżej.
Zyski rosną, sprzedaż rośnie. rozpoznawalność rośnie i szykują się przejęcia.
I znowu to samo, ktoś gruby rysuje wykres jak chce, jak tylko pojawia się większy popyt to od razu jest zasypywany (podejrzewam że przez tego samego typa od 25zł) cały czas ten sam schemat a wykres rysowany jak od linijki.
Też dobieram małe pakiety ale zaczyna mnie to wkur... , kiedy pojawi się tu jakiś popyt i pogoni tego kreślaża.
Uparłem się i będę te akcje trzymał do skutku ale jest to już bardzo wkurw...