zgadzam się w pełni j.w. Większość właścicieli akcji straciła już ok. 60 - 65 % jeśli "udało" im się zakupić "okazyjnie" akcje po ok, 5,xx a jest spora szansa , że stracą wszystko .
A straszenie p. Adama B. to tu się odbywa już od j.w. 5,xx i p Adaś na pewno jest ciężko wystraszony !!!!!
Dnia 2021-12-16 o godz. 17:06 cmpunk napisał(a): > Też sądzę, że chłopcy się bawią kosztem drobnych. Ale chodzi mi coś po głowie i nie są to wszy :-).
cempek Jak nie wszy , to może masz łupież ?? a co do nowych twoich pomysłów , to może daj już spokój ,.... snw już po 1,xx Niech sobie spokojnie spada i wraca do BAZY ( ~40 gr) bez twojej pomocy i tak jak to nie raz pisałem właściciele akcji stracą wszystko jak przystało na "porządnych" DAWCÓW KAPITAŁU
cempuś sprzedałeś wszystkie choinki dzisiaj ? dalej uważasz że nie dawanie komunikatów to słuszna droga ? nawet jak są nic nie warte jak ten cały holding ?
Dnia 2021-12-16 o godz. 21:52 ~J-23 napisał(a): > Dnia 2021-12-16 o godz. 17:06 cmpunk napisał(a): > > Też sądzę, że chłopcy się bawią kosztem drobnych. Ale chodzi mi coś po głowie i nie są to wszy :-). > > cempek > Jak nie wszy , to może masz łupież ?? > a co do nowych twoich pomysłów , to może daj już spokój ,.... snw już po 1,xx > Niech sobie spokojnie spada i wraca do BAZY ( ~40 gr) bez twojej pomocy > i tak jak to nie raz pisałem właściciele akcji stracą wszystko jak przystało na "porządnych" DAWCÓW KAPITAŁU
Chodzi ci o ten słynny łupież sułtana z Żoliborza? :-D
Dnia 2021-12-17 o godz. 01:11 mroz napisał(a): > cempuś sprzedałeś wszystkie choinki dzisiaj ? > dalej uważasz że nie dawanie komunikatów to słuszna droga ? nawet jak są nic nie warte jak ten cały holding ?
Tak, sprzedałem, druga runda jedzie. A potem zostaję mikołajem, więc masz u mnie miejsce na kolankach :-). I coś nie trybi u ciebie, chyba nie rozumiesz tego, co ja piszę.
Dnia 2021-12-17 o godz. 01:54 ~Saper napisał(a): > A mnie się wydaje że wy tu same gównojady jesteście z wcpikerem jesteście
Dnia 2021-12-17 o godz. 06:28 cmpunk napisał(a): > Dnia 2021-12-16 o godz. 21:52 ~J-23 napisał(a): > > Dnia 2021-12-16 o godz. 17:06 cmpunk napisał(a): > > > Też sądzę, że chłopcy się bawią kosztem drobnych. Ale chodzi mi coś po głowie i nie są to wszy :-). > > > > cempek > > Jak nie wszy , to może masz łupież ?? > > a co do nowych twoich pomysłów , to może daj już spokój ,.... snw już po 1,xx > > Niech sobie spokojnie spada i wraca do BAZY ( ~40 gr) bez twojej pomocy > > i tak jak to nie raz pisałem właściciele akcji stracą wszystko jak przystało na "porządnych" DAWCÓW KAPITAŁU > > Chodzi ci o ten słynny łupież sułtana z Żoliborza? :-D > > Dnia 2021-12-17 o godz. 01:11 mroz napisał(a): > > cempuś sprzedałeś wszystkie choinki dzisiaj ? > > dalej uważasz że nie dawanie komunikatów to słuszna droga ? nawet jak są nic nie warte jak ten cały holding ? > > Tak, sprzedałem, druga runda jedzie. A potem zostaję mikołajem, więc masz u mnie miejsce na kolankach :-). I coś nie trybi u ciebie, chyba nie rozumiesz tego, co ja piszę. > > Dnia 2021-12-17 o godz. 01:54 ~Saper napisał(a): > > A mnie się wydaje że wy tu same gównojady jesteście z wcpikerem jesteście > > Co za bełkot :-D
za to miejsce na kolankach to ciesz się ze nie jesteś na żywo tylko w sieci bo dostałbyś bez wahania w ryja. A co do zrozumienia Ciebie to fakt nie rozumiem co do mnie piszesz, ale jak mam rozumieć kogoś kto siedzi na jednej tak syfiastej spółce 15 lat i ją maniakalnie zachwala...