• TO NIE TE CZASY-OJ WŁASCICIELU-STRACISZ WSZYSTKO Autor: ~ja [79.186.153.*]
    ktos te n papier odbiera od dłuzszego czasu-jak włascicielu myslisz-PO CO?-dowiesz sie niebawem
  • Re: TO NIE TE CZASY-OJ WŁASCICIELU-STRACISZ WSZYSTKO Autor: ~king [212.180.156.*]
    chlop ma przez fundusz 48% plus kilku słupów wiec nic mu nie grozi
  • Re: TO NIE TE CZASY-OJ WŁASCICIELU-STRACISZ WSZYSTKO Autor: ~Juras [31.61.229.*]
    zgadzam się w pełni j.w.
    Większość właścicieli akcji straciła już ok. 60 - 65 % jeśli "udało" im się zakupić "okazyjnie" akcje po ok, 5,xx a jest spora szansa , że stracą wszystko .

A straszenie p. Adama B. to tu się odbywa już od j.w. 5,xx i p Adaś na pewno jest ciężko wystraszony !!!!!
  • Re: TO NIE TE CZASY-OJ WŁASCICIELU-STRACISZ WSZYSTKO Autor: ~ja [79.186.153.*]
    leciwy juz ten pan....a kto po nim......? no własnie
  • Re: TO NIE TE CZASY-OJ WŁASCICIELU-STRACISZ WSZYSTKO Autor: cmpunk [31.61.250.*]
    Też sądzę, że chłopcy się bawią kosztem drobnych. Ale chodzi mi coś po głowie i nie są to wszy :-).
  • Re: TO NIE TE CZASY-OJ WŁASCICIELU-STRACISZ WSZYSTKO Autor: ~J-23 [31.61.233.*]
    Dnia 2021-12-16 o godz. 17:06 cmpunk napisał(a):
    > Też sądzę, że chłopcy się bawią kosztem drobnych. Ale chodzi mi coś po głowie i nie są to wszy :-).

cempek
    Jak nie wszy , to może masz łupież ??
    a co do nowych twoich pomysłów , to może daj już spokój ,.... snw już po 1,xx
    Niech sobie spokojnie spada i wraca do BAZY ( ~40 gr) bez twojej pomocy
    i tak jak to nie raz pisałem właściciele akcji stracą wszystko jak przystało na "porządnych" DAWCÓW KAPITAŁU
  • Re: TO NIE TE CZASY-OJ WŁASCICIELU-STRACISZ WSZYSTKO Autor: mroz [46.134.129.*]
    cempuś sprzedałeś wszystkie choinki dzisiaj ?
    dalej uważasz że nie dawanie komunikatów to słuszna droga ? nawet jak są nic nie warte jak ten cały holding ?
  • Re: TO NIE TE CZASY-OJ WŁASCICIELU-STRACISZ WSZYSTKO Autor: ~Saper [148.253.21.*]
    A mnie się wydaje że wy tu same gównojady jesteście z wcpikerem jesteście
  • Re: TO NIE TE CZASY-OJ WŁASCICIELU-STRACISZ WSZYSTKO Autor: cmpunk [31.61.230.*]
    Dnia 2021-12-16 o godz. 21:52 ~J-23 napisał(a):
    > Dnia 2021-12-16 o godz. 17:06 cmpunk napisał(a):
    > > Też sądzę, że chłopcy się bawią kosztem drobnych. Ale chodzi mi coś po głowie i nie są to wszy :-).
    >
    > cempek
    > Jak nie wszy , to może masz łupież ??
    > a co do nowych twoich pomysłów , to może daj już spokój ,.... snw już po 1,xx
    > Niech sobie spokojnie spada i wraca do BAZY ( ~40 gr) bez twojej pomocy
    > i tak jak to nie raz pisałem właściciele akcji stracą wszystko jak przystało na "porządnych" DAWCÓW KAPITAŁU

Chodzi ci o ten słynny łupież sułtana z Żoliborza? :-D

Dnia 2021-12-17 o godz. 01:11 mroz napisał(a):
    > cempuś sprzedałeś wszystkie choinki dzisiaj ?
    > dalej uważasz że nie dawanie komunikatów to słuszna droga ? nawet jak są nic nie warte jak ten cały holding ?

Tak, sprzedałem, druga runda jedzie. A potem zostaję mikołajem, więc masz u mnie miejsce na kolankach :-). I coś nie trybi u ciebie, chyba nie rozumiesz tego, co ja piszę.

Dnia 2021-12-17 o godz. 01:54 ~Saper napisał(a):
    > A mnie się wydaje że wy tu same gównojady jesteście z wcpikerem jesteście

Co za bełkot :-D
  • Re: TO NIE TE CZASY-OJ WŁASCICIELU-STRACISZ WSZYSTKO Autor: mroz [46.134.129.*]
    Dnia 2021-12-17 o godz. 06:28 cmpunk napisał(a):
    > Dnia 2021-12-16 o godz. 21:52 ~J-23 napisał(a):
    > > Dnia 2021-12-16 o godz. 17:06 cmpunk napisał(a):
    > > > Też sądzę, że chłopcy się bawią kosztem drobnych. Ale chodzi mi coś po głowie i nie są to wszy :-).
    > >
    > > cempek
    > > Jak nie wszy , to może masz łupież ??
    > > a co do nowych twoich pomysłów , to może daj już spokój ,.... snw już po 1,xx
    > > Niech sobie spokojnie spada i wraca do BAZY ( ~40 gr) bez twojej pomocy
    > > i tak jak to nie raz pisałem właściciele akcji stracą wszystko jak przystało na "porządnych" DAWCÓW KAPITAŁU
    >
    > Chodzi ci o ten słynny łupież sułtana z Żoliborza? :-D
    >
    > Dnia 2021-12-17 o godz. 01:11 mroz napisał(a):
    > > cempuś sprzedałeś wszystkie choinki dzisiaj ?
    > > dalej uważasz że nie dawanie komunikatów to słuszna droga ? nawet jak są nic nie warte jak ten cały holding ?
    >
    > Tak, sprzedałem, druga runda jedzie. A potem zostaję mikołajem, więc masz u mnie miejsce na kolankach :-). I coś nie trybi u ciebie, chyba nie rozumiesz tego, co ja piszę.
    >
    > Dnia 2021-12-17 o godz. 01:54 ~Saper napisał(a):
    > > A mnie się wydaje że wy tu same gównojady jesteście z wcpikerem jesteście
    >
    > Co za bełkot :-D

za to miejsce na kolankach to ciesz się ze nie jesteś na żywo tylko w sieci bo dostałbyś bez wahania w ryja. A co do zrozumienia Ciebie to fakt nie rozumiem co do mnie piszesz, ale jak mam rozumieć kogoś kto siedzi na jednej tak syfiastej spółce 15 lat i ją maniakalnie zachwala...

• Re: TO NIE TE CZASY-OJ WŁASCICIELU-STRACISZ WSZYSTKO Autor: cmpunk [31.61.254.*]
    Ojoj, mroz, mroz, a wiesz, kto siedzi po drugiej stronie neta, że tak z piąchami chcesz lecieć? :-D

• Re: TO NIE TE CZASY-OJ WŁASCICIELU-STRACISZ WSZYSTKO Autor: ~mroz [77.87.2.*]
    Tak widzę c.i.pe która utknęła tu 15 lat temu...
  • Re: TO NIE TE CZASY-OJ WŁASCICIELU-STRACISZ WSZYSTKO Autor: cmpunk [83.243.34.*]
    Dnia 2021-12-17 o godz. 22:14 ~mroz napisał(a):
    > Tak widzę c.i.pe która utknęła tu 15 lat temu...

Możesz sobie potrenować potrenować fisting. Czarny pas czeka. Albo cios z potylicy w kostkę :-D.
[x]
SANWIL -2,05% 1,43 2025-11-14 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.