• cfg 15% zarobku Autor: ~adam_z [46.113.243.*]
    dziękuję leszcze ze dzisiaj otworze szampana z fajna kobieta za wasze golarki, kocham was leszcze i czekam na powtórkę jesteście najlepsi całuski, wafelki
  • Re: cfg 15% zarobku Autor: ~megafon1 [195.117.188.*]
    Fajnie buja gratulacje
  • Re: cfg 15% zarobku Autor: ~sc [89.77.132.*]
    No, dało się zarobić... Ja niestety tylko dobrałem za ułamek pozycji. Myślałem, że ten zjazd dłużej potrwa.
  • Re: cfg 15% zarobku Autor: stachsgh [88.220.131.*]
    bardzo dobry zarobek, na czysto?

• Re: cfg 15% zarobku Autor: ~adam_z [46.113.243.*]
    tak na czysto mogłem dłużej poczekać ale szybka nerwowa decyzja, na innym koncie uśredniłem po wczorajszych zakupach, pare dni i sprzedam na ciekawym zysku
  • Podobieństwa do PLAYWAY Autor: ~mecco [91.208.93.*]
    Nie wiem czy to moje zaklinanie rzeczywistości czy coś w tym faktycznie jest, ale pamiętam jak kupowałem Playway'a za ok. 60 PLN. Podobnie jak teraz nieźle bujało, a potem stało bardzo długo na 60-70 PLN.
    Wokół forum kręciło się mnóstwo malkontentów, skupionych przede wszystkim na premierze Car Mechanic Simulator. A to za małe zainteresowanie, słaba gra, opóźniająca się premiera, itp. Potem były jeszcze niskie oceny...
    I tak sobie myślę, że ta ostatnia zwała może być przygotowaniem pod przyszłość. Miejmy nadzieję świetlaną....
  • Re: Podobieństwa do PLAYWAY Autor: ~Witold [91.242.61.*]
    Pycha kroczy przed upadkiem, za dużo nie zarobiles patrząc na obroty za cały dzień,
[x]
CFG -0,88% 1,69 2026-04-02 16:07:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.