• A co tu się wyprawia?Znowu poszłedł pakiet poza GPW, eeeh prof_gibon... Autor: ~fif_111 [165.225.207.*]
    co o tym należy myśleć? Ewidentnie źle rynek na to reaguje, prawda?
    nie pytam już trzydzia, bo on pewnie za bardzo roztrzęsiony w tej chwili, ale może prof_gibon zgłębił temat rozwodnienia zysku na eah? poproszę o wyjaśnienie tej materii.

• Re: A co tu się wyprawia?Znowu poszłedł pakiet poza GPW, eeeh Autor: ~kt [31.60.236.*]
    jaki pakiet? masz link?
  • Re: A co tu się wyprawia?Znowu poszłedł pakiet poza GPW, eeeh Autor: ~fif_111 [165.225.207.*]

Zarząd Esotiq & Henderson S.A. [Emitent, Spółka] informuje, iż w okresie od 30 listopada do 3 grudnia 2021 r. w transakcjach na sesji giełdowej na rynku podstawowym Giełdy Papierów Wartościowych w Warszawie S.A. nabyła 4 374 akcje własne o wartości nominalnej 0,10 zł każda, a w okresie od 1 grudnia do 2 grudnia 2021 r. w transakcjach pakietowych poza sesją giełdową nabyła 11 970 akcji własnych o wartości nominalnej 0,10 zł każda.

Poza tym, jak przeanalizujesz zakupy własne na gpw to też wyjątkowo duże ilości (jak na tę firmę) latają jakby od wybranych.
    No nie wiem, dziwnie to dla mnie wygląda, ale może profesur coś rozjaśni, bo on taki MUNDRY, że ho ho!

PS to pewnie już widziałeś, rzadziej to ostatnio bywam, bo z trzydzio odwiedza mnie na innmy forum.
  • Re: A co tu się wyprawia?Znowu poszłedł pakiet poza GPW, eeeh Autor: ~kt [31.60.236.*]
    myślałem, że coś świeżego, stara sprawa...
  • Re: A co tu się wyprawia?Znowu poszłedł pakiet poza GPW, eeeh Autor: ~obesranynamietko [185.246.208.*]
    Nie lękajcie się, pokażcie łamerykanom ,że polacy nie gęsi, nie będziemy z nich brać przykładu, mamy swojego banana, na którym dzisiaj jeszcze mocnie damy sobie w s>>>, na czczo, bez znieczulenia i mydła.
  • Re: A co tu się wyprawia?Znowu poszłedł pakiet poza GPW, eeeh Autor: ~obesranynamietko [185.246.208.*]
    Już można powiedzieć, że słowo ciałem się stało, nie podpatrujecie łamerykanów, macie własny rozum, i zgodnie z bananowym ceremoniałem, dajecie sobie ostro w s>>>,na czczo, bez znieczulenia i mydła .tak trzymać ,jestem z was dumny.
  • Re: A co tu się wyprawia?Znowu poszłedł pakiet poza GPW, eeeh Autor: ~z_Venus [91.227.156.*]
    Fif ,widzę ,że nadal załatwiasz swoje porachunki z Trzydem, więc to co piszesz to tylko z zemsty na nim, więc czepiaj się tramwaju.:))
  • @z_Venus Autor: ~fif_111 [165.225.207.*]
    Musisz mi jednak przyznać rację w jednym - nie zmyślam farmazonów, tylko piszę o tym, co faktycznie powinno Was martwić, prawda?

Gdybyś poczytała co ten wasz "szefu" wypisuje na asb...ręcę, głowy i w ogóle wszystkie członki opadywują - czytanie jego wywodów GROZI NIŻEM DEMOGRAFICZNYM, jeśli wiesz o co mi chodzi.
    Bądź czujna, bo dzisiaj przecież rynek odreagowuje, a Wy niestety nie....

• Re: @z_Venus Autor: ~z_Venus [91.227.156.*]
    Fif , rozbawiłeś mnie tym razem. :)))

A jeszcze nie dawno gratulowałeś mu trafności w przewidywaniu, co pewnie wiele Cię kosztowało i już myślałam ,że jednak jesteś w porządku gość, ale niestety pudło! :)))
  • Re: @z_Venus Autor: ~fif_111 [178.43.50.*]
    Dnia 2021-12-16 o godz. 16:17 ~z_Venus napisał(a):
    > Fif , rozbawiłeś mnie tym razem. :)))
    >
    > A jeszcze nie dawno gratulowałeś mu trafności w przewidywaniu, co pewnie wiele Cię kosztowało i już myślałam ,że jednak jesteś w porządku gość, ale niestety pudło! :)))

No co Ty z_Venus, co mnie to miało kosztować - wynik był bardzo dobry, ja obstawiałem, że będzie mierny i nie jemu gratulowałem tylko Wam. To że jest pajacem nie uległo zmianie, no co Ty?!!! ;)Czytasz chyba jego wypowiedzi, prawada?

• Re: @z_Venus Autor: ~z_Venus [91.227.156.*]
    Czytam , oczywiście.. ale nie wszystko przyjmuję bezkrytycznie . Chyba to zauważyłeś ? :)
    Jak na młodego inwestora (z rocznym stażem) dobrze mu idzie. Jeśli pisze niepochlebnie o As..s ,to pewnie ma w tym cel, jak wielu na forum, łącznie z Tobą. :)
    Ciekawi mnie, co będzie dalej, skup akcji już na ukończeniu, zostało do skupienia około 40 tys szt akcji ale mam przeczucie ,że spółce zależy na wysokiej cenie, chociaż ta jest wg mnie adekwatna do osiągnięć. Dzisiaj otarliśmy się o wsparcie średnioterminowego trendu wzrostowego, zobaczymy co jutro.

Pozdr.

• Re: @z_Venus Autor: ~Stanisław [46.204.52.*]
    Czy na pewno tylko 40 tys? Zaraz w syczniu mogą podjąć uchwałę o skupie z zysku za 2021. I pewnie tak zrobią, tak jak podnieśli cenę na 150. Jedno jest pewne, jak spółka kupuje swoje akcje po 70 to chyba nie po to żeby na nich stracić?
  • Re: A co tu się wyprawia?Znowu poszłedł pakiet poza GPW, eeeh Autor: ~Janusz [35.214.194.*]
    Spoko wychodzi sii
[x]
ESOTIQ -0,50% 39,70 2025-09-26 09:32:55
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.