• @gosc - ile WTOPILES na swoich kółeczkach w ostatnie 5-10 sesji :) LoL Autor: ~wycenia [51.148.3.*]
    moze ci jakiś hak z mięsnego potrzebny bo z tym JSW możesz mieć ciężko po takim zjeździe. brałeś po 42.20zl a wczoraj juz do bram 36zl pukali. popukali sobie, nie. KGHM po 145zl tez smakuje czy juz wyleciał z 6% strata ? pochwal się na czym tam jeszcze cię znowu ubrali. o 4mass, Mercatorze, CD Projekt czy gameDev to nie pisz nawet, to juz wiemy - tam to konkretne masz h z mięsnego i nie wisi na nim pasztetowa, ale jak kryzys finansowy cię dopadnie to możesz sobie kaszanki troche tam zawiesić.
  • Re: @gosc - ile WTOPILES na swoich kółeczkach w ostatnie 5-10 sesji :) L Autor: ~gość [37.30.48.*]
    Już Ci mówię, wynik za grudzień:
    Pgnig +3% i raz -1%, PKPC +4%, +3% i teraz -2%, Allegro +6%, +9%, i dziś zamknięte na +7%, CDR dziś zamknięte na +4%. Generalnie bardzo udany miesiąc, całe depo urosło o 6%
    spory podatek mi wyjdzie i niestety musiałem plantwear wysypać na stracie :( dobrze ze chociaż było komu oddać nie uwalając poniżej 3zł.
    Poczekam, ale niewiem czy będę to odkupywać z powrotem.
  • Re: @gosc - ile WTOPILES na swoich kółeczkach w ostatnie 5-10 sesji :) L Autor: ~gość [37.30.48.*]
    a JSW nie kręcę wiec nie wiem z kąd Ci te 42. Cdr, Alle, pgnig, pkpc tym głównie obracam.
  • @gosc - BAJKOPISARZ z 80% Stratą na PNW Autor: ~zegarmistrz [92.40.174.*]
    marzenia o kółkach na WIGu zmieniły sie w haki a na PNW już ma 80% STRATY.

Brawo, wiecej takich bajkopisarzy nam potrzeba.

Gość=pseudonim: Jan z Czarnolasu
  • Re: @gosc - BAJKOPISARZ z 80% Stratą na PNW Autor: ~gość [37.30.51.*]
    Dziś wywaliłem ostanie 2700 po PKC i mnie tu już niema :) także nie musisz dziękować za promo, możesz dokupić w dobrej cenie.
    Generalnie na tym niewypale 40% całkowitej straty miałem. Dość bolesna nauczka, ale cenna. Mijać NC, sp z obrotami jak w warzywniaku i nie trzymać strat. Żeby nie podatek to pewnie to bym zostawił, może kiedyś odbije. Ewentualnie jak się zwali do 2 zł to może wejdę (ale wątpię puki nie będzie nowego raportu).
    Mimo to rok zamykam na 25% plusie :) Teraz czas na urlop od giełdy, puki wig20 sie nie zwali do 2k pk. lepiej nie ruszać.
    Także fajnie było być tu z wami te 6 miesiecy :) Życzę wesołych świąt i szczęśliwego nowego roku. Hej !!!
  • @gosc - BAJKOPISARZ z 80% Stratą na PNW Autor: ~RURAwDÓŁ [137.220.78.*]
    Czyli @gosc nam kit walił do samego końca.
    Jakies 7-10 dni temu miał już nie mieć akcji PNW bo oddał na odbiciu a tu się okazuje że akcje które kupił po 12-15 zł oddał pi 2.54 - 2.80.
    Nieźle bo to ok 75% straty.
    Takich bajkopisarzy jest więcej na tej spółce więc będą jeszcze sypać.
    To chyba będzie jednak groszówka.
[x]
PLANTWEAR 0,00% 1,15 2023-11-15 13:57:07
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.