~Grzegorz [88.199.123.*] Godzina W wybiła i nie widzę wiadomości od Ciebie, nie widzę screen-a więc jestem zmuszony odpowiedzieć. Wybacz że to robię ale muszę być honorowy. U mnie słowo mówione i pisane jest droższe pieniędzy. Obiecałem że odpowiem to odpowiadam. Dałem Ci ponad 27 godzin czasu na to żebyś udowodnił poniższe słowa:
Autor: ~Grzegorz [88.199.123.*] 2021-12-14 17:37 Dzisiaj kupiłem około 25000 akcji , czyli dokupiłem z 5 proc całości. Jutro też kupię jak będzie około 0.4 zl
Rzuciłem Ci rękawice pisząc: Autor: ~pan [46.232.212.*] 2021-12-14 18:03 Kłamiesz............. Zrób screen z rachunku maklerskiego i wrzuć tutaj na forum żeby wszyscy widzieli że dzisiaj kupiłeś 25 000 akcji Moderncom. Na razie Ci ~Grzegorz [88.199.123.*] nie wierzę i jestem przekonany że kłamiesz. Poczekamy i zobaczymy czy zamieścisz dowód na potwierdzenie swojej wersji.
No kruca ~Grzegorz [88.199.123.*] nie pozostawiłeś mi wyboru. Muszę to napisać:
JESTEŚ KŁAMCĄ. Kłamiesz i oszukujesz tutaj na forum. Manipulujesz innymi wciągając ich w kupowanie akcji. Rzuciłem Ci wyzwanie. Dałem Ci 27 godzin czasu na udowodnienie że to Ty masz rację a nie ja. Nie skorzystałeś z szansy żeby się wybronić. Nie zamieściłeś screen-a z transakcjami na 25000 akcji Moderncom z dnia 14 grudnia 2021 ponieważ nic wtedy nie kupiłeś i po prostu nie masz tych akcji i sam się władowałeś na minę. Poległeś z kretesem. Przegrałeś z kretesem. Skapitulowałeś z kretesem. Skompromitowałeś się z kretesem. Wywiesiłeś białą flagę. Oddałeś walkowerem. ~ Pan którego obrażasz, którego porównujesz do dzieciaka z 7 klasy podstawówki na zdalnym nauczaniu załatwił Cię na cacy. I co? Łyso Ci teraz?!!!
Ludzie widzicie teraz kogo należy słuchać. Ja Wam dobrze życzę. Od 2 miesięcy piszę to wszystko żeby było dobrze, żeby Was nie ogolili do spodu z pieniędzy. Te spadki poniżej 0,54 nie mają logicznego wytłumaczenia. Nie było nawet 1 złej wiadomości z firmy od 8 października. To jest manipulacja żeby Nas oszukać na akcjach Moderncom. I jeszcze raz piszę: Teraz nie wolno niczego robić poniżej 0,54 bo To jest pułapka na akcjonariuszy !!! Dopóki cena nie wróci na 0,54 nic nie robić, nic nie robimy. Trzymać to co macie i nie oddawać nawet 1 akcji. To bardzo ważne ! Nic nie oddawać poniżej 0,54. Nic nie kupować poniżej 0,54.