• Powiem jedno Autor: ~De [213.134.191.*]
    To forum..jak wszystkie inne to jeden..rz..y..g
    Sprzedajcie co macie i idzcie sie leczyc...razem z bzymbzymk...na syndrom...bananowej , zwieraczy i psyche.
    Nie zagladajcie tutaj....bo te bierki nie dla was....zwyklych ruletkowiczow na chybil trafil.
    Mam nadzieje ze gielda wyleczy was...i nigdy nie zajrzycie na notowania ani fora.
    To tyle pampersiarze a kurs niech sobie leci...nie zapominajac ze zycie to jedna sinusoida.
    Dla mnie to rybka...srednia 60,Xx
    Takze zbiorka i od jutra walic w rynek pkc....az zakonczycie swoja przygode.....z parkietem.
    Nie przespanej nocy ....szykowac nowe paczki.
  • Re: Powiem jedno Autor: ~striker [45.11.60.*]
    Kiedys w 2019 na MADE IN WROCLAW bylo myslenie polskiego jednorożca. XTPL kosztowal ok 100-120 zl. Ludzie na haku zostali, niektórzy moze juz sprzedali na podbitce w 2020. W 2021 uklepane wsparcie 64-65 dlugo trzymało, przyznam sam wszedlem wlasnie z taką srednią. NIestety, tu karty rozdaje fundusz, ja moim pakiecikiem to sie tylko przygladam, ale widac ludzie popakowali tu np 2 mln zl, 19 sierpnia prawdopodobnie kupiony pakiet Młodzińskiego, ten ktos juz ma 600 tys zl w plecy. Na szerokim mamy jeszcze 1000 pkt do wsparcia i jesli nie bedzie paliwa na up (FED) to bijemy w dół na lata stagnacji.

• Re: Powiem jedno Autor: ~jojne [31.178.127.*]
    Z całym szacunkiem,ale twój post świadczy o tym ,że to przed tobą nieprzespane noce,to tobie wysiada psyche
  • Re: Powiem jedno Autor: ~De [213.134.191.*]
    Ja sie przygladam...jak kolega z marnymi 6 dyszkami za papier ......z malym pakiecikiem i ze smiechu padam.
  • Re: Powiem jedno Autor: ~maks [89.47.62.*]
    ryzyko jest spore, ale nie od razu Kraków zbudowano,
    nie ma popytu na tą spółkę w dniu dzisiejszym,
    jak nadejdzie dobre info, nie wiem po ile będzie akcja
    trzymam na longa pod komerchę
    mam czas
  • Re: Powiem jedno Autor: ~Szop [109.42.176.*]
    Tylko lepiej się trzyma jak jest stała cena a nie każdego dnia niżej.
    U mnie też 6x średnia. Na początku kupowałem teraz widzę że lepiej jeszcze poczekać.
[x]
XTPL 3,10% 73,20 2025-10-02 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.