Na dziś kurs szybuje gdzieś w chmurach. Mocny trend spadkowy trwa. Ale tu jeszcze 50% potencjał do przeceny widzę. A jak ja mówię to tak jest. Wszystko co się dzieje przewidziałem idealnie.
Tej gotówki za rok nie będzie. Przepala ten hajs na dziwne inwestycje, dzierżawy z których nic nie maja. Za rok usłyszysz,że potrzeba kolejne 20 mln na inwestycje a z zysku już nie bedzie. Wtedy kredyty ewentualnie emisja
Tu nie ma żadnej sekretnej wiedzy. Skoro inwestujesz w spółkę to z pewnością wiesz, że GTS w swojej strategii podał kwote jaką potrzebuje do inwestycji. Jest to około 50 mln złotych. W kasie mają bodajże 18 mln. Aktualnie generują około 2.5 mln zysku rocznie. Plan jest na 6 lat. Więc skąd wezmą brakujące 30 baniek?
To chyba niezbyt umiejętnie ktoś to przerzucił skoro kurs walnął o 5% haha.
Macie niezle złudzenia!!
Przecież na tak mało płynnej spółce mógł sobie ustawić jakiejkolwiek zlecenie i od razu to ściągnąć z rynku.
Ale tak, wierz w to dalej że ktoś sobie gniota przerzuca z konta na konto xD
Nie ja sądzę że miał taki sam cel jak ty. Dokupić jeszcze taniej akcji. Sądzę jeszcze że cena w stosunku do potencjału jest już po prostu śmieszna. To już nawet nawet trudno nazwać niedoszacowaniem.
Problem jest w tym że to nie tylko geotrans jest niedoszacowany, a cały NewConnect.
Pominę fakt, że twierdzisz ,Ty jak i kilku innych, że spółka jest niedoszacowana gdzieś tak od 30 PLN za akcje... co do NC. Moim zdaniem to index wrocil do swojej normy. Tak było przez całe lata. Coś rośnie coś spada. Raz tu popłynie trochę kapitału, raz tam. To rok 2020 był na tym indeksie anomalią, która może się szybko nie powtórzyć. Pozdrawiam i Wesołych Świąt Bożego Narodzenia!
Ja tak twierdzę od około 25 za akcję. Co prawda w międzyczasie doszło kilka negatywnych informacji, ale firma się rozwija.
A co do new connect. Tak 2020 był anomalia w jedną stronę, a 2021 w drugą. Zobaczymy jaki będzie 2022. Zastanów się żebyś znów za długo nie czekał i z powrotem nie musiał zmieniać nicka na taki jak wcześniej.
Osobnik o nicku Lala siedzi tu kilka miesięcy, ale spółka określa mianem gniot. Są dwie opcje, chcesz kupić o wiele niżej i jesteś zwykłym pastuszkiem, albo wisisz na haku i już psycha siada
Ja wczoraj i dziś dokupiłem GEO i Hemp ..... Lala dawniej marku -ty wtedy nie wiedziałeś kiedy inwestor ma obowiązek informować o przekroczeniu progów kupna-sprzedaży akcji....Teraz nie wiesz o podatkach -podpowiem ci, jeżeli ktoś zarobił na innej spółce- a na geo ma stratę -to sprzedaje geo i odkupuje ....wtedy zmniejsza sobie podatek do zapłacenia Mareczku,,[z tobą jak z dzieckiem]