Waruj suko bo kości nie dostaniesz. Nie okłamuj ludzi ty psi dzyndzlu. A żebrakiem to z pewnością jesteś ty masz 100 akcji i modlisz się żeby niżej nie spadło błaaaahhhaaa
Bla bla bla bla bla ....takie zero jak ty nie może mnie obrazić...pozdrów mamę zna się na rzeczy w felatio ostatnio mi mówiła że ci chyba net wylaczy bo piszesz do 10 latek na chatach
Posłuchaj mnie szm...to bez zasad. Rodziny się nie tyka i to jest dobra rada bo szybko się może okazać że będziesz żar przez słomkę. Jeszcze jedno zapamiętaj że to że piszesz w necie nie znaczy że jesteś anonimowy . Bo już nie jedną taką ku.. .wę jak ty znaleźli
Ahahahahha tak trollu ze*rałem się ze starchu ahahagah jakbyśmy się spotkali to masz gwarancje 100% na tą słomkę. Rodziny się nie tyka ale dotyczy to ludzi a nie starych trollic par*hu...wyjazd z tad wracaj na rokse może znowu się reaktywuje
No dobrze że się nie zesr..ałeś bo już i tak pewnie wali u ciebie w norze. Poza tym wyciągnij palę z ust jak do mnie piszesz bo coś ci nie idzie cwe...lu. Dla takich kur...w jak ty jest tylko jedno miejsce.
..
Niektórym uposledzonym dzieciakom rodzice powinni ograniczać korzystanie z internetu. To tak reasumując..więcej nie odpowiadam bo tarzanie ze świnią jest fajne przez chwilę.
Kosiarz daruj sobie te wypociny. Madmind to perełka a papier musi się schłodzić po wzrostach żeby za parę dni wybić się na 5zeta. A takie trole jak ty mogą tylko kwiczeć. Kwi kwi
No tak Arbajter, chłodzi sie jak dobre piwko. Rozumiem ze caly gaming rosnie a tylko tu spada???. Heheh. Poczekamy będą i wzrosty jest czas dobierac bez spiny