• Wielki cig powraca! Autor: ~cig [89.64.65.*]
    Wielki cig powraca! I co teraz? Śmiano się ze mnie, wyszydzano! Nawet Sugi scrreny robił na TT. I co? Kto miał rację?

Tak, tak. Nie musicie hucznie odpowiadać: CIG! Ten mały forumowy bandyta! Tak to on! Co wystarczyło, żeby postawić tak trafną diagnozę?

Odpowiedź jest banalnie prosta: Myślenie.

Pozdro i z fartem! A następnym razem słuchać się swojego rozumu, a nie płatnych rekomendacji!
  • Re: Wielki cig powraca! Autor: ~cig [37.190.168.*]
    Marna prowokacja, ktora bardziej kompromituje autora IP niz moja skromna osobe.
  • Re: Wielki cig powraca! Autor: ~cig [89.64.65.*]
    Opie, sam wypracowałem nick, a teraz mi się tu będziesz podszywał jak miałem rację. Weź gościu turlaj dropsa.
  • Re: Wielki cig powraca! Autor: ~cig [89.64.65.*]
    Wielu się pode mnie podszywa, dlatego już przywykłem. Przejrzyj sobie posty co pisałem i może się czegoś nauczysz na przyszłość.
  • Re: Wielki cig powraca! Autor: ~cig [88.156.141.*]
    To ja jestem cig żałosne podróbki. Nowe reko 1.21
  • Re: Wielki cig powraca! Autor: ~123 [77.87.4.*]
    Ręce opadają.
  • Re: Wielki cig powraca! Autor: ~cig [5.62.49.*]
    Widac, ze ktos wciska w rynek akcje, ktos musi miec wiecej, nie tykac: nie kupowac ani nie sprzedawac, czekac i leszcza marnotrawnego co ma zapedy wystopowac.
  • Re: Wielki cig powraca! Autor: ~myśliwy [94.246.145.*]
    myśliwy zagrał na trąbce i cig wrócił z polowania
  • Re: Wielki cig powraca! Autor: ~nowy [185.53.147.*]
    Spadki nie mają żadnego uzasadnienia w wynikach spółki,dodatkowo pozytywne reko.od boś,nie dajcie się wyleszczyć z akcji,kurs tak jak szybko spada tak pójdzie do góry,fundamenty zawsze się obronią,spekula też wie kiedy przestać,bo ktoś te akcje odkupuje ,tak jak oni.
  • Re: Wielki cig powraca! Autor: ~sEG [193.142.122.*]
    Dnia 2021-12-14 o godz. 16:24 ~cig napisał(a):
    > Wielki cig powraca! I co teraz? Śmiano się ze mnie, wyszydzano! Nawet Sugi scrreny robił na TT. I co? Kto miał rację?
    >
    > Tak, tak. Nie musicie hucznie odpowiadać: CIG! Ten mały forumowy bandyta! Tak to on! Co wystarczyło, żeby postawić tak trafną diagnozę?
    >
    > Odpowiedź jest banalnie prosta: Myślenie.
    >
    > Pozdro i z fartem! A następnym razem słuchać się swojego rozumu, a nie płatnych rekomendacji!

ALE KOMPLEKSY ...HAHAHA ...wychodzisz z nory na dołkach a chowasz się na górce hahahaha
  • Wielka podróba powraca Autor: ~Sd [138.199.59.*]
    Ty jestes tylko kolejna podroba.
    Nastaly czasy ze osoby z dysfunkcjami poszukuja sobie idoli wsrod innych osob dysfunkcyjnych bo wsrod osob rozunmych czuja sie …nierozumiane i odrzucone
  • Re: Wielki cig powraca! Autor: ~1pln [31.61.250.*]
    Trzeba przyznać że to jednak @cig mial rację a nie @sugi.
    Ale tak to jest z analitykami i fundami.
    Pewnie piszac ten tekst na TT jedna reka druga naciskal enter pod sprzedaz 0,5 mln akcji
  • Re: Wielki cig powraca! Autor: ~Nowy [185.53.147.*]
    Miał.bo na dwoje babka wróżyła. Jak rosło to wtedy nie Miał. Trzeba było sprzedać po 1.9.tak to jest na giełdzie. Zobaczymy czy w kwietniu też będzie spadać na 1.2Rozmowa o niczym.
[x]
CIGAMES 0,33% 3,03 2026-05-25 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.