Przy 80zl , przy 70, 60 itd.za każdym razem obrzucaloscie mnie błotem nie mając nic sensownego do powiedzenia nt.fundamentow, których tu nigdy nie było. Nie szkoda mi was.
Wiesz jak to jest, każdy uczy się na swoich błędach. Takie lekcje najlepiej się pamięta. A kolejna super lekcja to oduczyć się tego "a nie mówiłem", co wszyscy oczywiście kochamy, gdy to my mówimy. Ale umysł, który wyzwala się z tego typu gierek jest fajnieszy, przyjemniejszy w użyciu - dla posiadacza przede wszystkim, ale dla otoczenia też. Pozdrowienia i gratulacje :)
Dnia 2021-12-14 o godz. 19:30 ~Hup napisał(a): > Wiesz jak to jest, każdy uczy się na swoich błędach. Takie lekcje najlepiej się pamięta. A kolejna super lekcja to oduczyć się tego "a nie mówiłem", co wszyscy oczywiście kochamy, gdy to my mówimy. Ale umysł, który wyzwala się z tego typu gierek jest fajnieszy, przyjemniejszy w użyciu - dla posiadacza przede wszystkim, ale dla otoczenia też. Pozdrowienia i gratulacje :)
Czy ja odczuwam satysfakcję? Nie. Czy nie szkoda mi tych, którzy wyjeżdżali mi z inwektywami na każdym kroku? Nie I tyle. Szkoda mi jedynie @Nurka, który mimo, że ślepy , to zachowywał się jak człowiek. Reszta to ...szkoda gadać. :(((
i jeszcze jedno @Hup .Twój mentorski ton to jest dokładne to samo co: "a nie mówiłem" , więc polecam samemu zaliczyć level zanim się zacznie opowiadać jak to jest na następnym . Pozdrawiam i gratuluję dobrego samopoczucia i samozadowolenia. :)