• Znowu czerrwień Autor: ~Lucek [5.173.106.*]
    Czerwony to ulubiony kolor posiadaczy akcji Relpola
  • Re: Znowu czerrwień Autor: ~CiociaGrażynka [83.24.118.*]
    Ponieważ nie ma o czym pisać dodam od siebie, że u mnie w notowaniach dzisiaj biało (i to nie jest raczej śnieg). Pozdrowienia od Cioci Grażynki.
  • Re: Znowu czerrwień Autor: ~Lucek [5.173.106.*]
    Bielmo na oku ?
    To da sie leczyc !
    Na czerwono konsekwentnie.
    Ciekawe kiedy zobaczymy 6 z przodu ?
    Końcówka roku bedzie nerwowa.
    Lepiej zaczekać z zakupami dopóki Putin nie odkroi swojego kawałka U
    Sporo kapitału odpłynęło ostatnio z GPW
  • Re: Znowu czerrwień Autor: ~Joker [5.184.225.*]
    Kto sprzedaje po tych cenach to po prostu frajer niedługo się dowiecie
  • Re: Znowu czerrwień Autor: ~Lucek [5.173.96.*]
    Ci co sprzedali odkupia taniej
    Tak sie zarabia na Relpolu !
  • Re: Znowu czerrwień Autor: ~Bolo [94.254.179.*]
    Kto kupił relpola ten nieźle wtopił, bo o wzrostach można na długo zapomnieć !
    Zarabia się dzie indziej
  • Re: Znowu czerrwień Autor: ~konrad [83.20.228.*]
    Bolo , nie pisz takich rzeczy . bo Cię zadziobią ci wszyscy " instytucjonalni inwestorzy długoterminowi." Ich taki zarobek jak np. 100% na Zrembie w ciągu miesiąca nie interesuje. Wystarczy 10% na Relku w okresie 20lat. A pisałem na wiosnę , że tu może być tylko niżej. Relpol ma fatalną opinię ,przede wszystkim przez fundy Quercus i RB, które weszły na chwilę , obdarły ze skóry drobnych ciułaczy i uciekli. Nie ze wszystkim jednak, bo ciągle wyprzedają resztki, a mają tego +- 250tys. i powoli sypią. Przez takie działanie wzrosty są na razie niemożliwe. Sprzedałem ze stratą w lipcu i walczę na innych spółkach.
  • Re: Znowu czerrwień Autor: ~zbyszekzero [162.158.203.*]
    Bolo ma sporo racji.
    Tylko do niewielu to dociera !
    Najtrudniej przyznać sie do błedu i wtopy roku (ja wtopiłem , mogłem nie słuchac naganiaczy na tym śmieciu !)
  • Re: Znowu czerrwień Autor: ~Fizol [89.229.208.*]
    a przecież jest wycena że 1 akcja wart j16,50 zł i przy takiej drożyźnie cena 7,7 zł jest ceną po prostu śmieszną.
  • Re: Znowu czerrwień Autor: ~Bolo [94.254.177.*]
    Rynek ma zawsze rację i spólka tyle jest warta ile ktoś za nią chce zapłacić.
  • Re: Znowu czerrwień Autor: ~ktk [46.205.145.*]
    Rynek wycenia w danej chwili wartość akcji, które są do kupna/sprzedaży. Nie wycenia wartości firmy. Swego czasu pewni złodzieje używając takich argumentów transformowali wartość do swoich kieszeni podając, że to dobra bezwartościowe -bo tak wycenił rynek (którego zresztą nikt nie widział). Szkoda takie kocopoły powielać szczególnie w oparciu o tak mały rynek z kulawymii całkowicie sterowalnymi wycenami.
    Czerwono - zgodnie z tradycją
  • Re: Znowu czerrwień Autor: ~gonzo [31.6.159.*]
    słabość wielka spółka zmniejszyła zysk o 19% r/r co nie jest zadawalające, zmieniono prezesa - czy bedzie lepiej ?? raczej nie szybko bo coś w tej maszynie nie zatrybia.
[x]
RELPOL -1,16% 5,12 2025-11-10 15:59:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.