spekulacja 2% FF podciagneli po 10 akcji kazdego dnia bo akcje caly FF byl wykupiony z rynku i napompowali na 600zl i teraz wam zenai akcje i spadnie ok -90-99% na dniach ma 1z 1mld zl kapitalizacji najwiekszy balon na gpw w tej chwili mistrzostwo swiata co im sie udalo na takiej spolce bez zyskow heh, moze napompuja tak mojego MTENERGIA teraz tam tez kilka mln zl kapitalizacja akcji wolnym obrocie bo 86mln akcji dojdzie dopiero w przyszlym roku dla wlascicieli Minutor Energia 0 bo sie polaczyli z nimi i emisja jest w toku wiec poki co latwo tez napompowac na min 5zl MTE mala kwota jak to u was bylo az o 10tys % w gore tam az tyle nie zdolaja wykrecic ale 1tys % spokojnie mozliwe jest pytanie czy spekula zawita tam jak nie to i tak urosnie bo na dniach powinny byc infa fajne kto sie interesuje spolka - m. in przejecie pierwszych farm fotowoltaicznych i znaczaca poprawa turbin wiatrowych(2 info) -komercjalizacja ich beda gruba kase zbijac na nich a od przyszlego roku magazyny energi(wlasne a nie obcych firm) :)
Tu juz wszyscy opuscili juz okręt. Ktoś to skupił jak na tak mały ff to obroty imponujace . Aż zal patrec jak rosnie brałem i na drugich górnych sprzedwałem.