Czy jest tu ktoś z obligacjami na forum? Mam kilka pytań?
1. Na jakim etapie są ustalenia ze spółką odnośnie konwersji? 2. Czy i kiedy prezes podjął kontakt i negocjacje z obligatoriuszami w celu zawarcia układu?" 3. Czy wiadomo coś konkretnego na temat dofinansowania w celu restrukturyzacji długu, decyzja funduszu miała być w ciągu miesiąca od złożenia wniosku czyli w październiku, mamy już koniec roku.
Człowieku, daj już spokój. Nie widzisz co się dzieje. Jakie pieniądze, jakie dofinansowanie, zapomnij. Czas już gasić światło. Obligatoriusze już nawet nie mają ochoty na komentarze.
Owszem, przez tych, którzy liczą na zakup mieszkania i nowego samochodu. To już nawet nie jest spekuła (patrz wolumen) lecz grupa naiwnych desperatów bez elementarnej wiedzy o podstawach inwestowania.
Wiem czy nie jak inwestować wiem ze mam braster poniżej zeta a ty Jasiu na ilu wisisz że tak płaczesz czy może sprzedałeś że stratą takich tu potrzebujemy inwestorku
A tak na marginesie to giełda przyniosła mi już 2 mieszkania od kilku lat już nie muszę pracować a ty masz na 2 zmianę do biedronki towar wykładać buahahaha
Kozaczku / maślaczku "z marginesu" jeżeli nie pracujesz utrzymując się z dwóch mieszkań, to nic tylko pozazdrościć poziomu życia, a tak naprawdę egzystencji społecznej - szacun. Uzupełniając, Ci, którzy tu zarabiają prawdziwą kasę nie obnoszą się z tym, a już napewno nie w tak prymitywny sposób. Wracaj więc do babci po kieszonkowe emerytalne i dalej naganiają za parę groszy od każdego wysłanego postu.
Pisałem że 2 mam z giełdy oprócz tego mam jeszcze kilka a giełda to hobby choć bardzo dochodowe. Ja się nie obnosze lubię poprostu wkurzać leszczy co skaczą bo nie wytrzymują presji jak widzę działa haha nie mam czasu na pracę bo obracam akcjami ale co ty o tym możesz wiedzieć
Cena spadła by do grosika nie widziałeś bo nie masz akcji ty pewnie byłeś z 2 strony haha 10 akcje ci wjechalo. A ty nie musisz na ciecia do biedronki. Czy cię zwolnili buahaha
Jak ci się chce to odszukaniu moje posty z Mercator gdy wchodziłem po 220 a wyszedłem po 400 i tak dużo za wcześnie ale sytości zarobiony tam ze 100 osób mnie atakowało jedna dziewczyna mnie posłucha do dziś mi dziękuję
Wchodzisz chłopie na poziomie tych co ciągle nabijają o tym, że druga strona nie ma akcji, albo ma ich 10. Druga kwestia to ta twoja schiza pt. Biedronka, wykładanie towaru, ochrona - zrombali ci psychę?