Sprzedać Stilo I wejść w Columbus lub inne podobne czy... Wyjść z fotowoltaiki?
Z jednej strony słaba przyszłość patrząc na legislacja, z drugiej banki energii i transformacja tych firm w stronę obsługi przedsiębiorstw i wchodzenia w inne oze np pompy ciepła... Poza tym C/Z mocno poleciał....
Ja radzę czekać. Jak wejdzie KPO to się zacznie. Masę kasy pójdzie na fotowoltaikę. Zakładam że wtedy będzie boom na tę branżę i akcje jakiejkolwiek spółki pójdą w górę, w tym Stilo. Pozdrawiam cierpliwych.
Też tak myślę. Zobaczycie, wejdzie KPO będą mówić tylko o oze bo na to głównie będzie szła kasa. Większość ludzi będzie kupować cokolwiek z branży. Tak było na węglu gdzie wszystkie szły do góry podczas gdy tylko jsw miała realną korzyść z rynku.
Jestem cały czas tego samego zdania od ponad roku..cena przy której można ryzykować przy STILO to 40-50 groszy ..ateraz jak wejdzie PP to raczej 30-40 groszy słabe wyniki spółki ..i jeszcze gorsze perspektywy dla całej branży teraz nastepuje czyszczenie małe nie przetrwają (niektóre średnie i duże też..kasa przejedzona ,brak płynności )
ale to już było... były covidówki, była fotowoltaika, surowce..... zobaczcie, że każdy żyje teraz Nowym Ładem a zmiana prawa wymusza zmianę/dostosowanie oprogramowania
szukałem trochę ostatnio tu i tam czym warto się teraz zainteresować i mam wrażenie, że to może być dobry trend teraz