• Stilo, Columbus, Inne... Czy wyjść? Autor: ~Inwestor [188.146.98.*]
    Sprzedać Stilo I wejść w Columbus lub inne podobne czy... Wyjść z fotowoltaiki?
    Z jednej strony słaba przyszłość patrząc na legislacja, z drugiej banki energii i transformacja tych firm w stronę obsługi przedsiębiorstw i wchodzenia w inne oze np pompy ciepła... Poza tym C/Z mocno poleciał....
  • Re: Stilo, Columbus, Inne... Czy wyjść? Autor: ~Kapa [80.49.188.*]
    Ja radzę czekać. Jak wejdzie KPO to się zacznie. Masę kasy pójdzie na fotowoltaikę. Zakładam że wtedy będzie boom na tę branżę i akcje jakiejkolwiek spółki pójdą w górę, w tym Stilo. Pozdrawiam cierpliwych.
  • Re: Stilo, Columbus, Inne... Czy wyjść? Autor: ~Ron [213.216.84.*]
    Tez podobnie uważam, jesteśmy skazani na eko prąd a KPO to tylko mocno pchnie do przodu
  • Re: Stilo, Columbus, Inne... Czy wyjść? Autor: ~Kapa [83.22.254.*]
    Też tak myślę. Zobaczycie, wejdzie KPO będą mówić tylko o oze bo na to głównie będzie szła kasa. Większość ludzi będzie kupować cokolwiek z branży. Tak było na węglu gdzie wszystkie szły do góry podczas gdy tylko jsw miała realną korzyść z rynku.
  • Re: Stilo, Columbus, Inne... Czy wyjść? Autor: ~obserwator [83.8.236.*]
    Jestem cały czas tego samego zdania od ponad roku..cena przy której można ryzykować przy STILO to 40-50 groszy ..ateraz jak wejdzie PP to raczej 30-40 groszy
    słabe wyniki spółki ..i jeszcze gorsze perspektywy dla całej branży
    teraz nastepuje czyszczenie małe nie przetrwają (niektóre średnie i duże też..kasa przejedzona ,brak płynności )

• Re: Stilo, Columbus, Inne... Czy wyjść? Autor: ~Inżynier [*]
    ale to już było...
    były covidówki, była fotowoltaika, surowce.....
    zobaczcie, że każdy żyje teraz Nowym Ładem
    a zmiana prawa wymusza zmianę/dostosowanie oprogramowania

szukałem trochę ostatnio tu i tam czym warto się teraz zainteresować i mam wrażenie, że to może być dobry trend teraz

zobaczcie jak tu ciekawie to wyglada:

https://m.bankier.pl/forum/temat/11354427

co myślicie?
  • Re: Stilo, Columbus, Inne... Czy wyjść? Autor: ~LeeQ [89.64.32.*]
    Dzięki za info! Od dawna szukam opcji na nowy wał!! A to wygląda nieźle!
[x]
STILO 17,27% 2,58 2023-05-31 11:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.