• Przemyslenia! Autor: ~obserwator [87.171.179.*]
    KURS WZROSL O 3 PROCENT I SYPANIE NIEMILOSIERNE:3 PROCENT MINUS PROWIZJA.
    TEN NAROD JUZ DAWNO PRZESTAL SIE SZANOWAC....
    DLATEGO NIE MAM NIC NA POLSKIEJ GIELDZIE!!!!!!
    I NIGDY TU NIC NIE KUPIE.
  • Re: Przemyslenia! Autor: ~obesranynamietko [85.221.137.*]
    Powiem więcej ,tu nawet nieprzeciętnie celny strzał, centralnie w samo kakało, nie spowoduje wzrostów.
  • Re: Przemyslenia! Autor: ~Kulawy [46.204.82.*]
    Ja bym nie inwestował w takie spółki w których właściciele chcą się po prostu spieniężać czują ścianę . Allegro Pepco STS tym spółka nie brakowało kapitału tylko ktoś chciał dobrze sprzedać. Trzeba kupować spółki na wcześniejszym etapie rozwoju z pomysłem na biznes którym brakuje kapitału.
  • ACTION z ogromnym potencjałem Autor: ~Włodek [89.64.93.*]
    Rekomendacje BOŚ przewidują wzrost 60% w najbliższym czasie. Firma wchodzi w najlepszy okres
  • Re: ACTION z ogromnym potencjałem Autor: ~Włodek [89.64.93.*]
    STS również w portfelu ( zakupiony w dniu debiutu)
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [188.33.226.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: Przemyslenia! Autor: ~Wirecard [31.61.168.*]
    Dnia 2021-12-11 o godz. 08:25 ~Kulawy napisał(a):
    > Ja bym nie inwestował w takie spółki w których właściciele chcą się po prostu spieniężać czują ścianę . Allegro Pepco STS tym spółka nie brakowało kapitału tylko ktoś chciał dobrze sprzedać. Trzeba kupować spółki na wcześniejszym etapie rozwoju z pomysłem na biznes którym brakuje kapitału.

Amen! Na giełdę wchodzi się aby pozyskać kapitał na rozwój, więc po co taka (niby) wysoce rentowna spółka wchodzi na giełdę? Cel jest jeden - ogolić drobnych. Będą stosować kreatywną księgowość aby wykazać słabe wyniki, kurs będzie się osuwał i docelowo zdejmą z giełdy. Klasyka gatunku.
    Po debiucie możliwe wzrosty aby zwabić leszcza. Będę się przyglądał...
  • Re: Przemyslenia! Autor: piotr944 [31.183.247.*]
    Korzystając z własnych doświadczeń (od początku naszej giełdy) z zasady nie wchodzę w spółki, w których jedynie wspólnicy pozbywają się akcji. Po debiucie można niekiedy zarobić, ale na dłuższą metę może być bardzo różnie - i niekoniecznie na plus.
    A tu wiele zależy od ustawodawcy,.
  • Re: Przemyslenia! Autor: ~Blackwspak [193.29.207.*]
    Dlatego maja lockup. Odnosząc sie do jeszcze wczesniejszego wpisu, kapitał sie pozyskuje, aby rozwijać firme. Panowie kupcie sobie pracuj i spokoj :)
[x]
STSHOLDING -0,40% 24,60 2023-10-04 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.