Taka okazja, czemu nie kupujecie?
Ponoć to tylko korekta..... spółka do swoich maxów z przed 6tyg. ma prawie 100% więc okazja niesamowita... agt jest najbardziej przecenioną agroukrainką.... super promocja
No widzisz.... nic się nie uczysz, nie orientujesz w sytuacji, czekasz aż ktoś Tobie napisze rakieta i jedziesz. Poczytaj trochę informacji w internecie, a nie tylko głupawe filmiki na yt a samodzielny
Człowieku co Ty wiesz?
Ja nie opieram inwrstycji na tym co mi tu ktoś napisze, czy na zapewnieniach krwawego cara, czy też jego niemieckiego owczarka a na własnych przemyśleniach i doświadczeniach... A piszę tu żeby wymienić poglądy, ale nie patrzę tylko w jednym kierunku....
Ja tam Panowie, którzy się tak tu najgłośniej udzielaliście pro wzrostowo nabyliście dziś coś czy siedzicie po kątach jak mysz pod miotłą?
Bo ja dziś nieco dobawiłem tego towarku
Nic do góry nie pójdzie bo sytuacja jest zbyt poważna. Ja dzisiaj pozbtyłem się wszystkich ukraińskich spółek bo ważniejszy bezpieczny kapitał niż złudne nadzieja zysku. Okazje jeszcze będę nie raz, nie dwa, ale jak to dupnie to tu będzie masakra, z resztą na całej giełdzie ale tu szczególnie.
Sytuacja jest bardzo poważna, z tym że moim zdaniem to tu już dupnęło.... bo czym jest 5 PLN w 6tyg... A do czasu ostatecznych rozstrzygnięć powinno jednak odbić