SimFabric - w sierpniu 2020 roku odpowiada na pytanie:
1. o premiery: Czy mogą Państwo zagwarantować wydanie Farm&Fix, Electrix oraz Moim village w tym roku? "Intensywne prace nad tymi i innymi tytułami z naszego portfolio trwają. Robimy wszystko, aby wydać je w tym roku. Jednak proces tworzenia gier to skomplikowana materia ... " "Robimy wszystko aby gry ukazały się zgodnie z planami wydawniczymi. Największe produkcje powinny się ukazać w czwartym kwartale 2020."
2 gdzie SimFabric będzie za 3 lata:
"Za 3 lata powinniśmy być już na GPW. Powinniśmy uruchomić Centrum Badawczo-Rozwojowe i podpisać pierwszą umowę komercyjną na współpracę z jedną z Agencji Kosmicznych. Powinny być już planowane kolejne części Farm&Fix 2020, ElectriX, House Designer. Mamy nadzieję, że trafią do milionów graczy, co przełoży się na wzrost i samej Spółki i inwestycji akcjonariuszy, a także wypłat znaczących dywidend.
W krótki terminie poza zaległym szampanem po przebiciu 100 zł/akcję, kolejny będzie czekał schłodzony na poziom 160 zł/akcję.
A pierwszym dniem mojej emerytury będzie dzień, w którym Sztuczna Inteligencja ze Space Lab Engine - SimFabric wyląduje na powierzchni Księżyca.
Ale wtedy kurs akcji będzie z pewnością dużo dużo wyżej - i dlatego warto wspólnie inwestować i traktować SimFabric jako inwestycję na lata."
Tak więc spokojnie xD Jedne Dom Perignon się chłodzi (ten od kursu 100zł/akcję). Ciekawe czy drugi jest już kupiony i czeka na dynamiczny wzrost do 160 zł ? I nie martwcie się, że w grudniu 2021 nie ma gier i żadnych info na ich temat, choć miały być w q4 2020. Może od razu będą to Farm&fix cz 2 itd - w końcu to tylko półtora roku zostało. A nikt nikomu nie zabroni wydawania części drugiej gry bez wydawania pierwszej xD
No a jak AI od Sim wyląduje na księżycu ... to .... wiecie :)
Nie martwcie się, SimFabric będzie jeszcze górą xD Tak sobie przypomniałem o moim poście z 12. 2021 ... mamy 2023 wiec jak prezes prognozował 160 zł/akcję będzie :)
Ale jest już to centrum badawcze czy nie?
Kurs 100 zł to kapitalizacja raptem 620 mln ,a 160 to zaledwie miliard kapitu.jezeli kurs ruszy to wszystko w zasięgu.rok ponad akumulacji już mija to tylko patrzeć jak wkrótce ruszy i dobre infa się posypią
Jak to pod co, pod to, że istnieje. Wciąż robią gry, wciąż się rozwijają. Nie wszystko jest takie czarne jak to przedstawiacie, ja jestem tylko ciekaw gdzie tam koszyki poustawialiście 3.50zł? Ale na moje oko, wy jesteście po prostu z konkurencji... I pies fekalia oddawał na te wasze wypociny forumowe ^^
Oooo Manolo, mamy cie naganiaczu ze spółdzielni. Jakie gry robi spółka? Pochwal się. Bo nikt poza tobą nie wie nic na temat gier jakie ta spółka tworzy. No chyba że mówisz o portowaniu prehistorycznych gier w które nikt nie gra?
A co do konkurencji to masz rację, CD Project nas tu wysłał bo poczuł sie zagrożony dominującą pozycją sklepiku z marzeniami który za chwilę będzie budował stację kosmiczną na Marsie na zlecenie Chińskiego inwestora. (koloryzowane)
Ja ze spółdzielni? To wy tu klepiecie te brednie 24/7. W przeciwieństwie do was ja sobie milczę a jedynie was kontruję. Nie zakładam setek nic nie wnoszących postów, nie marnuje życia tak jak wy... I to nas różni, co do gier niczego nie będę wklejał bo nie będę pracował dla Ciebie kolego, nie ta liga...
Buahhahaahhaah.
Dobre. Naprawde dobre Manolo.
Nie zakladasz setek nic nie wnoszących wątków. Na prawdę żart tygodnia.
Nie ta liga? Off course. Spółdzielnia gra w swojej lidze, my gramy w swojej.
Dla rozluźnienia atmosfery ... mały fragment przytoczonego w pierwszym poście wywiadu z 2020 roku, a konkretnie pytanie od Inwestora i odpowiedź Pani Julii :)
Pani Julio, jakie 2-3 największe wyzwania stoją obecnie przed GK SimFabric?
" Zdecydowanie wydanie naszych najważniejszych tytułów, która jeszcze bardziej przyspieszą rozwój Spółki i wygenerują wyniki liczone w dziesiątkach milionów złotych. Podpisanie dwóch kolejnych umów wydawniczych i rozpoczęcie budowy Centrum Badawczo-Rozwojowego, które otworzy nam drogę do współpracy z największymi Agencjami Kosmicznymi na Świecie.
Przewodniczącego Rady Nadzorczej marzeniem i wyzwaniem jest aby Sztuczna Inteligencja nauczona sterowania robotem w naszym laboratorium Space Enging Lab została zaimplementowana w prawdziwym robocie, który zostanie wysłany na powierzchnię Księżyca w ramach programu Moon Village."
No ... to nie wiem jak Wy ale ja jestem spokojny o przyszłość SimFarsy xD
od mojego postu minęły dwa lata ( 2021-12-10 12:11 Opublikowano przy kursie: 12,46 zł , zmiana od tamtej pory: -74,32%), więc przypominam temat :-)
AI wytworzone w Space Lab nie wylądowała na księżycu więc zakładam, że Pan Emil nie jest na emeryturze :-) Przez ten okres "firma" naobiecywała bardzo dużo i oczywiście nie spełniła obietnic. Szampany się mrożą :-) Tak jak pisałem w innym wątku, wg mojej skromnej opinii będzie tutaj drugi Virtual Vision ze spadkiem kursu do 3 gr, i ściemnianiem przez 14 lat. Pozdrawiam wszystkich inwestujących w ten papier :-) Macie jaja chłopaki :-)
napisałem o wzrostach .. ciekawe - przytocz ten wątek :-) Nie ma opcji, a wręcz przeciwnie napisałem kiedyś jak to PRZYPADKIEM nie straciłem na Simfabric (choć strata na giełdzie to normalna sprawa bo część transakcji jest stratnych - wiele razy traciłem na różnych transakcjach).
Wiem, że dla ciebie to może być kłopotliwa sprawa, że podbijam wątek sprzed 2 lat, który jasno pokazuje (po spadku kursu 74%), ze od dawna widać, iż ta pseudofirma to żart. Ale mam to gdzieś co ty o tym sądzisz. To jest forum publiczne, możesz sobie pisać co tam chcesz. Najwyżej będę podbijał stare wątki po których świeżynki na simfabric będą mogły zobaczyć w jakiej są czarnej ... ie :-)
Spadek ze 100 pln do 3 zł z groszem jest imponujący ... a to nie jest koniec, to nie jest nawet początek końca, to jest najwyżej koniec początku :-)
Naganiacze BDM/Agio to socjopaci bez grama godności czy honoru i takie kłamstwa dla nich codzienność. Na szczęście ABSOLUTNIE NIKT nie nabiera się na ich wpisy, bo nawet średnio ogarnięty inwestor jest nieskończenie madrzejszy od naganiacza SimFabric z IQ na poziomie 50 pkt.
Z okazji rozpoczynającego się 2025 roku życzę wszystkim, aby AI od SimFabric wylądowała gdzie tam chce. Najlepiej razem z zarządem :-) Odświeżam wątek jak co roku :-)