Panowie, nie mówię o pampersach bo nie przystoi, ale el COJONES, nie bójmy się - Pamiętajcie - JEDNI SPRZEDAJA INNI KUPUJĄ i vice versa., Kupujący nie są naiwniakami hehe
Dnia 2021-12-09 o godz. 17:12 ~ktoco napisał(a): > Panowie, nie mówię o pampersach bo nie przystoi, ale el COJONES, nie bójmy się - Pamiętajcie - JEDNI SPRZEDAJA INNI KUPUJĄ i vice versa., Kupujący nie są naiwniakami hehe
Naiwniakami nie są.... są durniami w większosci*
* mówię o tych co kupuja i maja zamiar trzymać dłużej niż 25% w górę bez ustawiania stop loss
bronek a jak ty z tym srebrem? wydobywasz? oglądasz jak spada czy jak? ktosiu... ja ciut nastawienie zmieniłem. skoro chca sprzedawa po ,25 to czemu nie brać
po arkuszu zlecen widac ze juz ktos jeden albo conajmniej trzech zaczyna sie fajnie bawic na tych tutaj naszych małych wzrostach. + 10 i -10%
a tych malutkich co maja po 1k do 5 k coraz mniej
to si eniedługo skonczy . i wtedy dopiero sie gra zacznie
Bronek, to wg. mnie Paweł - się już wyprztykał -sam o tym radośnie doniósł - i go serce boli bo nie wie czy kupować czy komentować bo zaraz będzie 5 groni haha. A gdzie ten drugi Bronek?
Dnia 2021-12-09 o godz. 19:23 ~ktoco napisał(a): > Bronek, to wg. mnie Paweł - się już wyprztykał -sam o tym radośnie doniósł - i go serce boli bo nie wie czy kupować czy komentować bo zaraz będzie 5 groni haha. A gdzie ten drugi Bronek?
ja jestem ten drugi bronek tylko mi sie nie chce logować.
Dnia 2021-12-11 o godz. 18:02 ~bronek napisał(a): > To ile tych bronków?Ja też jestem bronek Ale tylko ja jestem bronek prawdziwy .... i tym razem chcialo mi sie logowac
Ja jestem prawdziwy Bonek. Kupie 1000k za 0.05 zeta. Spotkanie w Warszawie conajmniej 500k na Nowogrodzkiej w siedzibie partii my LOVE -PIS (daję 15 tysi wzwyż) hehe