Spokojnie spółka jest po prostu nie modna, w związku z tym niepłynna i mniej atrakcyjna. Jak nabierze odpowiedniej przebitki dla inwestorów to się ruszy.
comp się bawi. Jak ma ktoś wolne środki warto pakować po sufit.. tylko w cierpliwośc trzeba się uzbroić. Albo dajcie im niech zbiją jeszcze bardziej kurs. Wtedy kupimy jeszcze taniej.
comp się bawi. Jak ma ktoś wolne środki warto pakować po sufit.. tylko w cierpliwośc trzeba się uzbroić. Albo dajcie im niech zbiją jeszcze bardziej kurs. Wtedy kupimy jeszcze taniej.
Wszyscy tu bezrefleksyjnie dokupuja,czy to nie dziwne ? Najpierw kupowali papiery spolki ekstremalnie maloplynnej spolki czyli kupowali w wiekszosci "frajerzy" bo przeciez nie insiderzy. Teraz po wielomieszieczny zastoju,u progu wilekiej bessy , chca kupowac ....no wlasnie kto ? Chyba dalej "frajerzy" bo przeciez nie insuiderzy hahahaha:)))
Marc , ja nie piszczę, tez mam sporo Elzaba. Spółka mało płynna ale wartościowa. Wiem ,że ma wartość , tylko co do zachowania Compu i jego planów nie mam przekonania. Wartość spółki znam.
Marc , nie złosc sie .Ja stawiam wazne pytania i probuje na nie odpowiedziec. Ty natomiast reagujesz bardzo emocjonalnie i pomijasz racjonalna strone podejscia do inwestowania i sytuacji tejze spolki . Co z ciebie za inwestor,kiedy na spadki reagujesz jak maly chlopczyk ,ktory li tylko z przekory nie zje ,skadinad smacznego obiadku od mamus,i bo to nie hamburger z MC Donalds.:)
~Waldek skoro Ty taki wybitny inwestor to co Ty tu robisz? Może jesz obiadek mami synku. Spowiadał Ci się nie będę a czy reaguję? Raczej normalnie mam od kilku lat elzab i sobie trzymam. Ty za to sprzedajesz widzę po 21 czy 15 akcji a limit Ci się skończy bo już kilka razy sprzedałeś :) Pozdrawiam O Wielki Inwestorze siedzący tylko na Forum :)))
Marc ,wyluzuj ida swieta:) Jedna rade przyjmij,ale bez emocji : nie mysł za głośno na forum.:) Tu na forum powinnismy zastamawiac sie dlaczego tak sie dzieje (?) I kazdy glos merytoryczny jest wart uwagi ( tylko prosze bez fotovoltaiki,ladowarek ,oczyszczaczy powietrza czy tez innych genuialnych pomyslow na futures)
Zastanawiam sie nad wczorajszym incydentem ..... .i psychologicznym punktem zwrotnym. ...... A..... zapowiedzi zarzadu co do nowych pomyslow biznesowych w blizej nieokreslonej przyszlosci nie sa najlepsza rekomendacja . Dla mnie liczy sie tu i teraz tj.perspektywa co najwyzej 1 roku. Nie chce zdradzac co teraz jest w grze sam sie domyslisz.
Witaj Ja to widzę tak: puszczają trochę w sprzedaż powstaje panika i ktoś sprzedaje a za chwilę ktoś ustawia się na dołku i skupuje. Ja poczekam bo coś dziwnego się dzieje