• Dwóch muszkieterów Autor: ~Silver [5.173.104.*]
    Olo i Silver tylko was ostrzegali aż dziw bierze że wszyscy zaślepieni

Do Olo moje prognozy są takie

Jeszcze emisja przed spółką nie znamy ceny może być tak że dają emilsyjną po 1 - 1,5 zł dla ziomków a potem zrobią skup i znowu króliczki zarobią
    Odnośnie podpisania ostatnio licencji na portowanie
    Musieli wydać ok bańki by dostali gierkę ok 500tys za licencję i ok 500tys za akcję

Szok nikt nie chce dać większych gier qubikowi bo jak rb2 robili 2lata

Teraz wydali bańkę za gierkę która nie wiadomo kiedy wyjdzie

Najbliższa przyszłość nie jest kolorowa same gnioty
    To są moje osobiste przypuszczenia każdy podejmuje sam decyzję inwestycyjne
  • Re: Dwóch muszkieterów Autor: ~Silver [5.173.104.*]
    Odnośnie AT

Pisałem wam że pękło 2,4 długoterminowy trend wzrostowy od 2018r
    Teraz obowiązuje rynek niedźwiedzia spadkowy co jest nie przewidywalne gdzie kurs może spaść
  • Re: Dwóch muszkieterów Autor: ~Zyga [31.61.231.*]
    Cały czas patrzycie tylko na qubica że jest bez perspektyw . Powiedzieli że będą teraz pozyskiwać gry lepiej opłacalne , droższe . Jedną już z takich gier na następny rok mają Everdream Valley . Zobaczymy jakie następne tytuły ukarzą .

Qubic stał się tylko teraz wydawca gier na Nintendo , w przyszłości może androidy . Utworzył spółki i stworzył grupę kapitałowa . Więc teraz trzeba patrzeć na całą grupę kapitałową i zadać sobie pytanie jakie są dalsze perspektywy tej grupy . Taki silver i Olo odnoszą się tylko do jednego podmiotu jakim jest qubic a nie biorą pod uwagę innych spółek w grupie kapitałowej .
  • Re: Dwóch muszkieterów Autor: ~ryszard [89.71.203.*]
    milo, ze dbacie o nasze pieniadze
    dwoch frajerow
  • Re: Dwóch muszkieterów Autor: ~Silver [5.173.104.*]
    Widać Dalej dużo ubranych frajerów

IQ nie jest waszą mocną stroną
  • Re: Dwóch muszkieterów Autor: ~ryszard [89.71.203.*]
    kto wisi na haku ten wisi
    pytojadzie
  • Re: Dwóch muszkieterów Autor: ~Zed [5.173.10.*]
    Trole spadziowe wznawiają aktywność.. Będą wzrosty
  • Re: Dwóch muszkieterów Autor: ~Wieszcz [185.120.67.*]
    Jak to się mówi w staropolskim przysłowiu giełdowym - trzeba czytać między trolami.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [185.120.67.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: ~OLO [46.204.81.*]
    Silver, nie pomogę w prognozach, spółki nie analizuję od dawna i nie wiem co się w niej dzieje i jakie mają plany. Dawno temu pisałem, że Qubic miał już swoje 5 minut, więc zajmowanie się nim, to strata czasu dla mnie. Pamiętam jednak, że gdy analizowałem zakres spadków przy szczytach, 1-2zl było realne.
    Natomiast bywam tu czasem z sentymentu i dla satysfakcji. Z sentymentu zobaczyć, który z płatnych najemców dalej hipnotyzuje naiwnych. Z satysfakcji zobaczyć, jak pieklą się bankruci nie wytrzymujący presji rzeczywistości, tacy jak ~ryszard [89.71.203.*] 

A propos:

Dnia 2021-12-09 o godz. 13:34 ~ryszard napisał(a):
    > milo, ze dbacie o nasze pieniadze
    > dwoch frajerow

ryszard, rysiu,... chłopie, jakie pieniądze? Z Twoimi zdolnościami, to Ty nawet na waciki nie masz. :)
    I co Ty taki niemiły i nie w sosie, chłopak Cię rzucił? Jak czujesz pustkę, usiądź na butelce :)

[x]
QUBICGMS 0,00% 1,20 2025-11-10 14:40:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.