gra jyz do pobrania w sklepie android.
nazwa: My dino friend....
typowo dla dzieci....
rozczarowali mnie... w sumie sam nie euro czego mogłem się po nich spodziewać...
Chłopie o co Ci chodzi? :lol:
Jesteś rozczarowany, że nie stworzyli gierki w którą mógłbyś sobie pograć?
Nie wiem czy masz dzieci ale moim zdaniem trafili w punkt dla zakresu 6-10 lat.
Choćby bajka dino pociag, która jest top of the top wśród małych dzieciaków na ŚWIECIE.
Dzieci kochają dinozaury a ta gierka jest zrobiona na prawdę ciekawie, masz dużo opcji do wyboru, dużo minigierek, dodatków itd które zostawią dziecko na dłużej w apce, a co najważniejsze gra kierowana jest na rynek globalny i umożliwia zakupy w aplikacji od 1 do 100$.
Jeżeli uda im się to wypromować swoimi zasięgami powiedzmy bez większych kosztów to gra szybko sięgnie topki w app storze i apple store, zacznie być polecana w innych krajach i co za tym idzie generować zayebiscie czysty zysk :)
Oczywiście że dobrze trafili, gra wywoła pewnie taki szum jak kiedyś Pou. Ale cóż... 30-letni mężczyźni są zawiedzeni, bo nie pgorają sobie w gierke na telefon od Friza XDD
U mnie syn lat 10 grywa w Wild Rift od Riot Games ale na szczęście nie siedzi ciągle w telefonie. Jeżeli masz dzieci to lepiej podpytaj się co jest w topce i na pewno nie są to dinozaury. Oczywiście chętni się znajdą na ten produkt ale mimo takiej znajomości jaką ma cała ekipa oraz pieniędzy którymi tak się chwala jest to słabe.
to co tutaj robisz?
wchodzisz bo cię spółka interesuje, jakbyś miał ja w poważaniu to by cię ru nie było i twoich komentarzy
tych co spółka dana interesuje to albo ma już akcje i wtedy pieje z zachwytu z działań spółki albo nie ma papieru i chce kupić taniej to o rządzą bzdurami
prawda jest taka ze każdy kto tu jest i komentuje to albo chce kupić albo kupił czyli zainteresowanych