Rosja wycofuje swoje wojska. Tak zapowiedział Szojgu. Putin zaprosił Zieleńskiego na Kreml. Moim zdaniem = wzrost Ukrainek z których najpiękniejsza jest.. KSG AGRO!
Też widziałem taka informacje i komentarz ukraińskiego politologa. Смотрите больше о политике и экономике в России и за рубежом на сайте Дождя. https://tvrain.ru/
Nie chce mi się ciebie ani przekonywać ani linki ci wklejać.
Po co?
Jeszcze zaczniesz kupować a tego (jako kupujący) nie potrzebuję. Wręcz sobie nie życzę.
Chcesz linków to wygoogluj. Acha tyle że musisz szukać używając alfabetu rosyjskiego. Bez cyrylicy sobie nie poradzisz, media polskie czy europejskie w małym stopniu się interesują np. brakiem zgody Rosjan na ukraińską propozycję wymiany jeńców. Innymi słowy kolego Toma sam sobie poszukaj ale akcji nie kupuj bo ich szkoda dla niesamodzielnych fajtlap.
Rysuje sie dość wyraźne ,,W,, (podwojne dno) .nie biorę pod uwagę dnia 25 listpoada kiedy ktoś niecierpliwy skupił ok 80 k akcii po 5,18. nawiasem mówiac dobrze zrobił raz a dobrze nie patyczkował sie i bawił w podchody....i tak swoje zarobi
Tak zgadza sie. Jakbym miał kupić za takie pieniadze(400 tys) KSG na dłuższy termin taż bym tak zrobił.Moim zdaniem już w styczniu bedzie można pomarzyć o kupnie w cenie 5,18
eee za 400 tys pln można kupić bez radykalnej zmiany kursu w tydzień (5 sesji). 25 listopada dziwny wzrost był. Odnoszę wrażenie, że dla kupującego 400 000 to żadne pieniądze a spółka ma wycenę śmieszną, to jest śmiesznie niską.
dzisiejszy obrót 86,6 tyś jest malutki nawet jak na moje możliwości.
Jak by nie oceniać politycznego ryzyka spółka nie ma podażowego potencjału na poziomie 4,1 pln.
Ja mam 20 k to tyle co dzisiejszy obrót przynajmniej jak na razie ,,,,,,,z drugą częścią postu w pełni się zgadzam,Fajnie było wymienić się zdaniami na przyzwoitym poziomie,Pozdrawiam.