OD czerwca chyba do września kurs był 11zł-13zł więc ja oceniam bardziej z tego poziomu, bo po 20 nie kupowałem, no i krótko było powyżej 20zł i spodziewano się korekty, ale masz rację jest dramat.
Słabo się podszywasz. Nie wypowiadam się tu już praktycznie, bo jakoś nie mam ochoty wchodzić w dyskusje na tematy typu wodospad, tragedia, lecimy w dół itp. Prawda jest taka że premiera wyszła słabo, ale na razie sprzedaż jest stabilna. W mojej ocenie na tą chwilę gra zwróciła się w połowie i nieźle się uśmiałem czytając że niektórzy dalej liczą 24 zl od kopii pomimo tego że gra sprzedaje się już w pełnej cenie a zniżka na real mechanic jest o 30 procent niższa.Wszyscy oceniają spółkę tylko przez pryzmat jednej gry, która dopiero jest miesiąc w sprzedaży. Mam tylko nadzieję, że zarząd rozegra zimowa wyprzedaż na steam 22.12 lepiej niż premierę. Succubusowi pomogła jesienna wyprzedaż, może tu też się coś ruszy w zimowej.
Sam byłeś w grupie tych, co mówili, że zaraz będzie po 50zł za akcje chodziłeś po innych spółkach nazywając je śmieciami, a teraz masz po 5 zł. Teraz tak będzie z p2c.
Nie chodziłem po innych spółkach i nie nawałem ich smieciami więc nie kłam. Gdyby premiera była udana to mogłoby być po 50, nikt takiej premiery nie przewidział
Szanowni Państwo, to New Connect, jak ktoś zechce kupić 50 tyś to kurs będzie +100%, to tylko kwestia infa, bo to że będzie to oczywiste, FrogVille wypuści grę, wejdzie demo Aztec, info o tajemniczym tytule… a dziś znowu 662 top sellers