Spokojnie niedługo się zacznie,dziwne że pierwszy raz po dobrej rekomendacji,nie zapłacone,j kurs spada,Jest po prostu uwalany ,ja po tej cenie dobieram, najpóżniej w styczniu zacznie sie rajd na północ.A jak będzie b,dobry 4q,to moze bęszie 3 z przodu.
Dnia 2021-12-12 o godz. 17:04 ~nowy napisał(a): > Spokojnie niedługo się zacznie,dziwne że pierwszy raz po dobrej rekomendacji,nie zapłacone,j kurs spada,Jest po prostu uwalany ,ja po tej cenie dobieram, najpóżniej w styczniu zacznie sie rajd na północ.A jak będzie b,dobry 4q,to moze bęszie 3 z przodu.
wiara nowego slabnie juz w styczniu a ktorego roku? te robione na zamowienie rekomendacje juz nie dzialaja calkiem dobre wyniki rynek tez ignoruje to co ma sie wydarzyc zeby roslo mowisz nowy ze kurs zanizany a zadaj sobie pytanie czemu nie ma popytu skoro jest podobno tak swietnie? obroty skromne a przyczyna spadkow jest brak chetnych do kupna i nikt nie musi zanizac
Utrzymuje swoje zdanie,tu w większości gra młodzież 6 miesięcy temu bylo tu po parę tranakcji dziennie,czasmi nie przekraczło 100tyś,kurs jaki jest widzę,ale na ci-games rosło 15%w 3 dni,taka spółka,gdzieś te 100mln akcji leży,stracili wiarę w 3zl do końca roku to sprzedają,ja śpię spokojnie a mówie o styczniu za miesiąc,
dokładnie kasa zawinięta i kurs wraca na przedział 1,55-1,65 zł a jesli by miał sie dopełnić rgr to zobaczymy po świętach albo i przed 1,40 zł Czyli bedzie to norma po wydaniu jak niektórym sie wydawało świetnej rekomendacji. No cóż nowi naiwni muszą zostac ostrzyżeni :-)
Zgoda ale tym razem po wzrostach kurs nie spadnie od roku obserwuje ci game i spekula też obserwuje. Dlatego kurs jest dolowany na tą chwilę bo to już ostatnie strzyżenie. Które odbywa się właśnie teraz. Mogę pogadać ale merytorycznie z ludźmi co mają papier
ja tez juz to obserwuję bo zamierzam coś kupić sobie pod choinke - pytanie jest tylko czy będę miał prezent w granicy 1,4--1,5 czy nie? :-) I zapewne takich jak ja jest wielu pytanie czy wytrzymają cisnienie?
Dnia 2021-12-13 o godz. 12:44 ~hahahahahaha napisał(a): > ja tez juz to obserwuję bo zamierzam coś kupić sobie pod choinke - pytanie jest tylko czy będę miał prezent w granicy 1,4--1,5 czy nie? :-) I zapewne takich jak ja jest wielu pytanie czy wytrzymają cisnienie?
Zostaniesz bez prezentu jak chcesz nabyć po tej cenie. ;-)
Kurs jest dolowany kto tego nie widzi ten natychmiast niech sprzeda papier.Spadek w tej chwili nie dziwi. Starczy 2.3 miliony i można tu robić cuda Także szybko sprzedawajcie to wskazówka dla dawców kapitału
Myślę, że 3 tygodnie temu wystartowała na GPW BESSA. Na razie poczyna sobie nieśmiało, ale mamy już dotkliwy początek zjazdu. Dotyczy to całego rynku i paplanina o perspektywie tego czy innego papiera na krociowe zyski jest wnerwiająca, Ale ślepi piszą swoje.
masz racje lepiej zostac z papierem po 1,60 i usrednić gdy spadnie na 80 groszy, ale bedzie trzeba mocno wtedy dokupic :-) nie każdego chyba na to stać.
uśrednianie to nie tylko dokupywanie ale i sprzedawanie. Akcje na każdym rachunku są księgowane za pomocą FIFO (pierwsze weszło pierwsze wyszło w skrócie) więc jeśli masz pierwszy pakiet zakupiony po 1.60 to pierwszy pakiet jeśli sprzedaż będzie właśnie kupiony po tej cenie.