Jak nie na sprzedaży Gremi, to na zysku, który generuje dla KCI. Ale tak serio, trolle: Gdyby te akcje były nic niewarte, toby was nie było na tym forum.
Popieram ,trole tu są po to by strachem zbijać kurs a naszym celem jest nie ulegać im i uświadamiać innych że w grupie drobnych jest siła.Jak widać strachy na niewiele się zdały oddali rano teraz pewnie żałują .Ja trochę dobrałem pakiet swój trzymam i tanio nie oddam.
Obroty bliskie zeru a podbitka nieudana. A co do sprzedaży Gremi Media to mi się wydaje, że do tego w ogóle nie dojdzie. Ta umowa była niezobowiązująca dla nikogo.
Dnia 2021-12-09 o godz. 09:31 ~Krab napisał(a): > Obroty bliskie zeru a podbitka nieudana. > A co do sprzedaży Gremi Media to mi się wydaje, że do tego w ogóle nie dojdzie. Ta umowa była niezobowiązująca dla nikogo.
Dlaczego miałoby nie dojść? Przecież Sorosowi nie tyle o biznes chodzi, co o politykę. Za to Hajdarowiczowi chodzi o jak najwyższą cenę. Kto może dać więcej niż miliarder - filantrop i altruista (przynajmniej za takiego chce uchodzić)?
Po pierwsze to nie jest śmieciuszek kanalio po drugie do zbliżenia się do wartości księgowej (która wynosi chyba 6,80 zł na j e d n ą a k c j ę) to jeszcze długa droga. Najpierw niech trwałe wybije powyżej 2 zł to może wtedy