• Obrót Autor: ~Legolas [83.26.157.*]
    Taki obrót że już by mogło być 13zł widać że zbierają nie wywalają. Czekamy na info.
  • Re: Obrót Autor: ~Legolas [83.26.157.*]
    Drugi obrót dziś na new connect coś jest na rzeczy.
  • Re: Obrót Autor: ~Prison [94.254.171.*]
    Wczoraj jeszcze 300 akcji problem było sprzedać i kupić A dziś wolumen ponad 100k i skąd te akcje jak nie przewalanka jakaś
  • Re: Obrót Autor: ~J-23 [37.30.1.*]
    Nic dziwnego, że wczoraj nikt nie chciał puszczać. Ale dziś rano był batonik za 9 zł, trochę wisiał. Sam gryznąłem z niego kęsa.
  • Re: Obrót Autor: ~Misio [5.173.27.*]
    Nie ze bym byl zmartwiony tym +
    Ale obrot ewidentnie jest naciagany.
    Pare dni temu akcje byly po 10 i nic sie nie dzialo. Teraz nagle obrot jak na duzej spółce. Byc moze optymalizacja podatkowa ma tu swój udzial. Bo nagle tyle akcji na podazy sie nie wzielo z nikad.
  • Re: Obrót Autor: ~Baca [83.28.223.*]
    A jaki obrót był jak papierki goniły po 25 - 30 \eta ,,, a jaki jak 14 - 16 zeta ..!!
  • Re: Obrót Autor: ~Misio [5.173.27.*]
    Nie o to chodzi. Za dlugo tu jestem żeby nie widziec takich rzeczy. Spora czesc tego obrotu to przerzucanie akcji z worka do worka dlatego jestem ostrożny z ocena jak to dalej sie zachowa. Wazne ze dobralem cos po 9 wiec to akurat mi pasuje
    A może to była sesja odwrotu i zmiana trendu wtety bardzo często wzrastają obroty na małym wzroście. Bo jakby chcieli tak jak niektórzy piszą wywalać to przy takim obrocie mogliby zrobić drugie widły i tam wywalać a nie na dołku. Albo gra pod info się zaczęła.
  • Re: Obrót Autor: ~Lokko [185.241.198.*]
    12% to mały wzrost
    Jak na sesję odwrotu wzrost fajny. Ale pisze że jak się chce wywalać akcje tak jak niektórzy piszą i zachęcić ulice do kupowania to się przebiją conajmniej raz widły górne i to przynajmniej dwa dni z rzędu patrz jak to robili powyżej 20 zł.
[x]
BKDGAMES -3,42% 1,56 2025-09-26 16:35:58
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.