Ja chetnie przyjme chociaz wolalbym troche taniej dobrac. Ale sprzedaja ci co maja zysk i dobrali troche po cenie duzo ponizwj 4. Ci co sa tu od premiery raczej nie sprzedaja bo nadal maja stratę. Np ja mimo ustedniania. Wiec raczej ty wciskasz kit. Poza tym ja czekam na zysk w raporcie ze sprzedaży na PC i konsole a nie jakies drobne 4zl pod ostatnie espi.
Jest i stara k jak zwykle kwicząca żenada . Tanie oszczerstwa tylko to potrafisz . Fajnie sobie swoj post splusowałeś może jakiś leszcz łyknie. Amebo po co mam niby sprzedawać ze stratą???? Co do reszty to też nie wierze ...sytuacja na spółce jest dobra i rozwojowa najgorsze juz dawno za nami i bełkot tej starej k tego nie zmieni..tyle
Kurs spokojnie rośnie pod dobre newsy tak jak pisałem a stara k.. 13 razy się przelogowała żeby sam sobie zaplusować swój żenujący poście...dawno nie widziałem takiego paździerza....rokse zamknęli to tu przybyło to coś
Dziadu wracaj na rokse wciskac to możesz partnerowi wiesz co wiesz gdzie...żałosny typie ile razy jeszcze będziesz czyścić cookies żeby dać sam sobie plusa października? Pociąg odjechał a miało być 2.5...przegrywa giełdowe tak mają
Widzę że jak na kazdym forum musi sie znalesc przynajmniej jeden smi.ec krory musi trolowac. Me.do sprzedales akcje i teraz liczysz ze kurs po twoich wpisach spadnie. he he. jestes zwyklym smi.eciem Ta spolka jest warta przynajmniej 15 za sztuke i takie ze.ro jak ty nic tu nie zrobi. Panowie nie karmic trola. to zwykle ze.ro
Atakuje Trole naganiacze a prawda jest taka że gra się dopiero zwróciła po ponad 2 miesiącach od premiery kto miał kupić to kupił to gra niszowa a kurs ciągną za uszy na niskich obrotach bezpodstawnie żeby tylko opchnać akcje!
Odpowiadam Panie Stary
niskie obroty - 265.000 zł
niszowa gra - na dzień dzisiejszy około 110.000 sprzedanych kopii a przed nami wydanie gru na konsole
wciskanie akcji - wg mnie inwestorzy zaczęli dostrzegać potencjał MMS i jedni sprzedają inni kupują
Tyle
Pozdrawiam !
Rozumiem ze to arbuzik i stary kreca te akcję. Szaacunek i dzięki. Dajcie wiecej tak do 3 bede mial szanse tak usrednic ze zejde z haka szybciej niz myslalem .