jw... działania te mają tylko jeden cel... napchać Waszym kosztem kieszenie głównego akcjonariusza pana LW... właśnie rozwala swoją perłe nr 2 czyli BVT cashując wszystko .. .ma w du...pie jak to wpłynie na bilans KPC na koniec roku... teraz z Waszą pomocą pompuje KPC by potem oddać akcje KUpca w posiadaniu Kaji w skupie Kupcowi. Wy skupu nie dotkniecie nawet ... ech , szkoda gadac... Od takich ludzie trzeba tylko UCIEKAĆ... mam nadzieje że odpowiednie organ przyglądną sie transferowi gotówki między BVT KAJA KPC LW
Na giełdzie sprzedaje sie jedno, by kupić drugie. Przykro mi kolego ze nie trafiłeś co do spółki i straciłeś na BVT. Ale żale wylewaj gdzie indziej. Twoja śpiewka była by inna gdybys kupił kupca po 3 zł a nie BVT po złotówce. Chcesz odrobić choć trochę, zapakuj się tu, masz gwarancję 100% zysku. Jeszcze nie jest za późno.
nawet nie wiem jak Ci odpowiedzieć . Znam spółki od kilkunastu lat w tym osobiście pana LW... musiałbyś prześledzić wszystko to co sie działo na linii tych 4-rech podmiotów, nowe emisje, ich ceny, opłacenia akcji , transfery wzajemne... nie tknę KPC nawet kijem .. za rok wrócisz może do tego wątku to sobie przypomnisz :)
Przecierz to świetny ruch kupca uwalniając kasę z akcji bvt. Pewnie sprzedadzą tyle by dalej mieć większość czyli zejdą np do 30 procent udziałów a reszta to gotówką w firmie kupiec. Gdzie tu zły deal? Te akcje w przyszłym roku będą kosztować ponad 10 zł jestem pewien. Myślę że coś jeszcze się kroi jak np dywidenda lub przejęcie jakiegoś podmiotu przez kupca
Ciebie to nie martwi tylko żal ci, że umoczyleś na bvt i przypełzłeś tu trollować wypisując brednie wyssane z brudnego palucha. Ja kupca obserwuję od 2015 roku i kompletnie nie zgadzam się z tymi bzdurnymi insynuacjami, było kupować jak prezes ładował tygodniami do wora.