• działania na KPC i BVT Autor: ~tropiąc_wałki [89.64.52.*]
    jw... działania te mają tylko jeden cel... napchać Waszym kosztem kieszenie głównego akcjonariusza pana LW... właśnie rozwala swoją perłe nr 2 czyli BVT cashując wszystko .. .ma w du...pie jak to wpłynie na bilans KPC na koniec roku... teraz z Waszą pomocą pompuje KPC by potem oddać akcje KUpca w posiadaniu Kaji w skupie Kupcowi. Wy skupu nie dotkniecie nawet ... ech , szkoda gadac... Od takich ludzie trzeba tylko UCIEKAĆ... mam nadzieje że odpowiednie organ przyglądną sie transferowi gotówki między BVT KAJA KPC LW
  • Re: działania na KPC i BVT Autor: ~Keks [31.183.157.*]
    Na giełdzie sprzedaje sie jedno, by kupić drugie. Przykro mi kolego ze nie trafiłeś co do spółki i straciłeś na BVT. Ale żale wylewaj gdzie indziej. Twoja śpiewka była by inna gdybys kupił kupca po 3 zł a nie BVT po złotówce. Chcesz odrobić choć trochę, zapakuj się tu, masz gwarancję 100% zysku. Jeszcze nie jest za późno.
  • Re: działania na KPC i BVT Autor: ~tropiąc_wałki [89.64.52.*]
    nawet nie wiem jak Ci odpowiedzieć . Znam spółki od kilkunastu lat w tym osobiście pana LW... musiałbyś prześledzić wszystko to co sie działo na linii tych 4-rech podmiotów, nowe emisje, ich ceny, opłacenia akcji , transfery wzajemne... nie tknę KPC nawet kijem .. za rok wrócisz może do tego wątku to sobie przypomnisz :)
  • Re: działania na KPC i BVT Autor: ~siuks [85.221.145.*]
    No i nie tykaj, przecież nikt ci nie każe tykać;)
    :) mnie martwi jedynie napychanie kieszeni cwaniakowi.. cóż Wasze ( na razie :) ) pieniądze.
  • Re: działania na KPC i BVT Autor: ~Vivaldi [85.221.222.*]
    Przecierz to świetny ruch kupca uwalniając kasę z akcji bvt. Pewnie sprzedadzą tyle by dalej mieć większość czyli zejdą np do 30 procent udziałów a reszta to gotówką w firmie kupiec. Gdzie tu zły deal? Te akcje w przyszłym roku będą kosztować ponad 10 zł jestem pewien. Myślę że coś jeszcze się kroi jak np dywidenda lub przejęcie jakiegoś podmiotu przez kupca
  • Re: działania na KPC i BVT Autor: ~Max [37.248.210.*]
    Ciebie to nie martwi tylko żal ci, że umoczyleś na bvt i przypełzłeś tu trollować wypisując brednie wyssane z brudnego palucha. Ja kupca obserwuję od 2015 roku i kompletnie nie zgadzam się z tymi bzdurnymi insynuacjami, było kupować jak prezes ładował tygodniami do wora.
    :) zdrówka życzę, widzę ze mam do czynienie z profesjonalistami
[x]
KUPIEC 0,00% 1,00 2026-02-25 11:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.