Te artykuły są na zamówienie pisane widać że to ścierwo. A ludzie już panikują i oddają pół darmo. Oni się posuwają do takich ruchów bo ulica coraz to spryniejsza i nie daje się tak łatwo ograć to takie chwyty stosują. Szykuje się czas energetyki
A na Enei miało Cię nie być :-) będzie rosło prędzej czy później przyjdzie czas i na energetykę. A tanio to chętnie jeszcze kupię tylko niech spadnie konkretnie a nie kilkanaście groszy
Ja nie fantazjuje o milionach których i tak nie masz i długo miał nie będziesz. Sami milionerzy tu siedzą na forum bankiera zabawne bardzo i wszyscy tylko zarabiają są na plusie itp. szkoda tylko że statystyki mówią zupełnie coś odwrotnego. Ale taka mentalność Polaka że będzie się przechwalał a nie przyzna się jak naprawdę jest. Nie będzie się tu milionami przechwalał jak inni ale mam jednak tu nie mało w różnych spółkach. Mówisz o płynności wielce i może mi powiesz że Enea ma słaba płynność lokując tu kilkanaście tysięcy tylko? Myślę że sporo więcej można upłynniac. A jakbyś nie dostrzegł to Enea ma najlepsze możliwości co do transformacji i zyska najwięcej ze wszystkich spółek energetycznych. Zobacz jakie niektóre spółki mają wyceny w mwigu40 i nie gadaj że tu źle inwestować, wzrosty znacznie większe procentowo niż ja wig 20 a to się liczy bardziej z perspektywy drobnych akcjonariuszy a tu takimi wszyscy jesteśmy na forum
Ty nazywasz marudzeniem fakty dobry jesteś. Posłuchaj mądrzejszych od siebie ludzi co żeby zjedli na giełdzie znanych inwestorów to to potwierdza. Dobrze że nie muszę wiedzieć Twoich pierdow na większości spółek które mam w portfelu.
Zlecialo sie dwoch palantoff na jednym forum i gryza sie ktory wazniejszy.
Musisie posikac po drzewku i kepie trawy zeby zaznaczyc swoje terytorium !!!!!
Miernoty uposledzone....