Dzsiaj -6.5% na dobrym wolumenie 6akcji, w sam raz na twój portfel, nie martw się tylko zbieraj dalej kieszonkowe i inwestuj, niedługo będziesz mógł kupić 10akcji, potem 12 i tak dalej. Wierzę w ciebie mój ty pultasku
jarko, też ciebie lubię.
Dlatego radzę, nie pisz o wartościach, które są nieosiągalne dla ciebie i pozostają wyłącznie w sferze twoich marzeń.
Przy okazji zapytam się czy wypożyczyłeś już ze swojeh pracy ochraniacze na kolana, przy pomocy których kładziesz asfalt na drogach?
Pytam się z troski o ciebie i twoje kolana.
No fakt nie.
Pisałem w formie pytania 06 grudnia 2021 r., czy 07 grudniA 2021 r. będzie 6,XXX zł. Nie było.
Było dwa dni później, bo 09 grudnia 2021 r. Pomyliłem się.
Ale życzę tobie takich "mega" dwudniowych pomyłek.
Czy masz jeszcze jeszcze jakąś podobną "petardę " jarko?
Błysnąłeś. Pewnie podobni tobie, a na bank aczuk, okrasi twój błysk owacją na stojąco.
Dawaj dalej jarko. Śmiało.
Re: Dzisiaj witamy 6,XXX zł?~Jarko2021-12-06 14:38IP 37.47.222.*
Według niego to merytoryczne posty, więc wiesz
jarko , nie używaj słów, których znaczenia nie znasz.
MerytoryczneMerytorycznety nie wiesz ci to oznacza, a co dopiero żebyś osiągnął poziom "0" w wypowiadaniu się na temat sytuacji Spółki i kursu Jej akcji.
aczuk odpowiada ~Masakra2022-03-30 16:39IP 178.212.40.*
Dziś poszło od strzała 1300 akcji po 7,88. I wiesz co? Będzie drożej. Jak się z tym czujesz Masakro od siedmiu boleści?
A dobrze ci radziłem weź już tu nie komentuj.
aczuk "mistrzu " matematyki i inwestycji.
To ile tysięcy akcji zmieniło właściciela po 7,88 zł po wyżej "genialnym" twoim mizernym bełkocie?
Przypomnę, że w dniu, w którym wyklepałeś na klawiaturze ww. tekst, po 7,88 zł zmieniło właściciela 53 akcji, a nie 1.300 jak tobie przyśniło się.
Czy jest to fantazja, czy coś innego jak jeden wciska na forum, że sprzedano 1.300 akcji gdy w rzeczywistości sprzedano ich 53, a drugi jarko z luzem zapewnia na tym forum, że do końca 2021 roku miało być 30 zł na kursie.
Był tak pewny, że zobowiązał się pójść przez cały kraj na kolanach.
A mnie wzywają od trolli. A kto mija się prawdą, o ile to co robią można tak to nazwać?
Ja?
Ja nikogo wyzywać nie zamierzam i nie będę.
Koszyczek na 6 pln mam podstawiony ale myśle ze prędzej będzie jakiś up tylko potrzeba konkretnego impulsu a nie jakichś umów ramowych itp.
Np taki kontrakcik na kilka dużych baniek byłby wg Was impulsem do dołożenia kilku pln na kursie?
Jak nie będzie komunikatów to będzie „biedowanie” jak piszesz.
Ale co np jak za kilka dni wpadnie umowa na 10 mln… będzie dalej biedowanie czy jednak impuls do zakupow?
Nie wiem. Tak samo jak nie wiedziałem jak (jeszcze jako EC2) zbierałem akcje po 0,30
Trochę czytam o branży, a na forum zadaje teoretyczne pytanie.
Wiem za to jakie są przetargi na rynku, jaki profil przetargów jest w zainteresowaniu spółki, kiedy się kończą i na jakie kwoty są.
Jak trafie to nawet kupując po 8 jestem zarobiony.
Jak nie wygrają albo nie startują (przecież pewności nie mogę mieć) to będę czekał dłużej na zyski.
Już kilka wielomiesięcznych boczniaków przerobiłem na tej spółce a Skarbowy drugi rok z rzędu w kwietniu mi przypomina ze warto było wierzyć i się interesować
Masz rację prawda bo o faktach byłaby dyskusja. A fakty jakie są to każdy może wyżej przeczytać. A nie trzeba wielkich umiejętności żeby zrozumieć co wyżej napisałeś.
Tak więc zgadzam się z tobą, że nie warto kontynuować tematu.