• Trochę trzabyło czekać Autor: ~LoL [213.5.143.*]
    Niecałe 2 miechy na zwrot, Gss miało po godzinie, myślałem że zwrot już był dawno przy około 70k sprzedanych i specjalnie nie komunikowali tego a tu taki zonk na minus jak dla mnie
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [62.141.213.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: Trochę trzabyło czekać Autor: ~olejkujawski [5.173.12.*]
    Dwa miesiące to bardzo dobry wynik przy tak niszowej grze ale faktycznie większość oczekiwała/pisała że zwrot był już jakiś czas temu, przy 75-85k sztuk. Tak jak przy innych tego typu spółkach, forum podkręcało oczekiwania codziennym "moim zdaniem jest już zwrot". Ciekawe jak to wpłynie na kurs w przyszłym tygodniu.
  • Re: Trochę trzabyło czekać Autor: ~Grubu40 [188.147.33.*]
    Ja tak pisałem i co z tego ?
    Moim zdaniem...i sugerowałem coś ?
    A ty co pisałeś ? Nic...
    Pisałem też : po wynikach za 3 kwartał że kurs wzrośnie i co wzrósł czy spadł , wiesz ?
  • Re: Trochę trzabyło czekać Autor: ~Misio [94.254.174.*]
    Ja oczekiwalem przy 90k. Ale jak ktos tu pisal. Sa kraje gdzie jest sporo tansza niz u nas czy w Europie. W pierwszym espi to jednak byly szacunki bardzo zgrubne. Natomiast to na pewno nie jest espi na minus. Bo zdejmuje niepewność. Daje tez dobre podstawy wyliczania dalszego zysku. A realne jest w prsyszlym roku +100k na pc i 150-200k na konsole. To dalo by świetny wynik spółce. Przyszle gry w drodze. Takze bez przesady
  • Re: Trochę trzabyło czekać Autor: ~00 [188.147.0.*]
    Gss kosztował 500 tys a Succubus 3.8 mln czyli 8 razy więcej. Po 2 gie Succubus mial po ok 72 h 37 tys a Gss 71 tys . Natomiast MMS ma 100% zysku minus marża a GSS niestety dzieli się zyskiem co znacznie niweluje przewagę GSS w sprzedaży na korzyść MMS
[x]
MADMIND -2,44% 0,40 2026-01-02 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.