• Grupa Trinity warto się zainteresować? Autor: ~Oko [188.146.237.*]
    Podali komunikat że do 30 stycznia umowa i inwestycyjna, a następnie wchodzi Personnel Service. Co myślicie?
  • Re: Grupa Trinity warto się zainteresować? Autor: ~gość [5.173.157.*]
    Tu nikogo nie ma
  • Re: Grupa Trinity warto się zainteresować? Autor: ~aw [89.64.59.*]
    Po co TELEPERFORMANCE(cap 20 mld euro) takie badziewie z new connect ?
  • panika kupna ! Autor: ~aw [89.64.57.*]
    5 zeta-Naród w euforii .
  • Re: Grupa Trinity warto się zainteresować? Autor: ~Lucky [89.64.58.*]
    Zbieranie, akumulacja, widać, ze coś się dobrego szykuje.
  • Re: Grupa Trinity warto się zainteresować? Autor: ~OdlotowyOlek [31.0.45.*]
    Jestem bardzo ciekawy jak to się w najbliższych dniach potoczy. Na wieść o PS kurs i obroty ani drgnely, w listopadzie nikt nie chciał kupić po 4 zł a dziś sporo, jak na tą spółkę, akcji kupionych po 17 zł. Na Inbook czy Mode było naganianie na wszystkich forach i setki komentarzy na forum tych spółek. Dziwi mnie brak komentarzy o sztucznej podbitce i nieuchronnym powrocie do bazy oraz obwieszczeniach że do połączenia w styczniu tu będzie 500 zł. Kurs urósł w ciągu kilku dni ponad 300% a na forum nadal cisza, jakby nikogo to nie interesowało. Fakt że 2 fixy mogły odstraszyć spekulantów, FF jest niewielki a obroty są małe, ale według mnie teraz jest pompowanie kursu do z góry ustalonego poziomu, oby był trzycyfrowy, ja się nie obrażę.
  • Re: Grupa Trinity warto się zainteresować? Autor: ~aw [89.64.58.*]
    Jeśli "guru" z forum Blumeranga tutaj zawitał to normalnie jestem w małym szoku . Poczytaj sobie Olku o potencjalnym inwestorze w personnel service -TELEPERFORMACE GROUP -obłsugują Googla i cała śmietankę z doliny krzemowej , że o CHINACH nie wspomne -nie będę rzucał wycenami typu 50 ,bo nie jestem zarozumiały - ale w poniedziałek zleci tu się połowa forum blumeranga
  • Re: Grupa Trinity warto się zainteresować? Autor: ~OdlotowyOlek [31.0.45.*]
    Wątpię, tu są dwa fixy i szybko się to nie zmieni. Tu kurs rośnie bez udziału ulicy, a kółkowicze tu nie wejdą, bo dwa fixy. A że "przecież to już urosło 400%" to chyba niewielu śmiałków teraz ci tu wejdzie. Ciekawe do ilu ma urosnąć, i w zasadzie po co?
  • Re: Grupa Trinity warto się zainteresować? Autor: ~aw [89.64.58.*]
    January celowo trzyma drobnicę z daleka od tej spółki przy pomocy 2 fixingów.
  • Re: Grupa Trinity warto się zainteresować? Autor: ~tolo [50.7.142.*]
    2 fixy tylko pomagają wzrostom do 100 zł.
  • Jeśli jest osoba na forum Autor: ~aw [89.64.59.*]
    GTRINITY ,która trzyma akcje od debiutu na NC i wytrzymała spadki kursu do 1.25 -to tylko POGRATULOWAĆ wytrwałości i odwagi.
  • Re: Jeśli jest osoba na forum Autor: ~tolo [198.16.74.*]
    Smieszą takie dywagacje ze kiedys było tyle czy tyle ze było 1,5 ,mozna równie dobrze powiedziec ze ci sprzedali po 1.5 zrobili bład,było tez 40 zł. i teraz moze byc 100 zł..Telestobe urosło z 8 zł na 630 zł.Tu spokojnie 100 zł. jak nie wiecej
  • Re: Jeśli jest osoba na forum Autor: ~tolo [198.16.70.*]
    Telesto urosło z 8 na 630 zł.Tiu spokojnie 100 zł. albo wiecej
  • Re: Jeśli jest osoba na forum Autor: ~OdlotowyOlek [83.8.246.*]
    Nie wiem czy 100 ale ostatnie espi o GT Legal raczej nie miało wpływu na to co się teraz dzieje z kursem, kurs zaczął rosnąc na dwie sesje przed tym espi. Więc opcję widzę dwie, albo spekuła zbiera papier i podbija kurs by potem ludzi naganiać na innych forach, ale to jest słaba teoria bo mamy tu dwa fixy, albo może to mieć związek z połączeniem z PS(co w zasadzie jest oczywiste).

"Stosunek wymiany zbywanych akcji Personnel Service na akcje nowej emisji Spółki zostanie ustalony przez Zarządy wskazanych spółek w oparciu o wyceny Personnel Service oraz Spółki, przy czym zarówno wartości spółek jak i parytet wymiany określone zostaną w treści umowy inwestycyjnej, której zawarcie nastąpi do dnia 31 stycznia 2022 r. Uzyskane wyceny mogą zostać skorygowane o pozycję rynkową Spółki i Personnel Service".

Ostatnie zdanie w tym akapicie, może średnia wycena rynkowa z ostatnich 3 miesięcy przed ogłoszeniem umowy inwestycyjnej(czyli listopad, grudzień, styczeń) musi być większa? Czy jakieś zapisy mogły zostać utajnione,np. że kapitalizacja spółki przejmowanej musi wynosić minimum x zł? To tylko luźne przemyślenia, jak coś to mnie poprawcie.
  • Re: Jeśli jest osoba na forum Autor: ~tolo [198.16.66.*]
    Mnie dywagacje za bardzo nie interesuja.pewnie wszystko po trochu.Kapitalizacja mała w obliczu połaczenia.Połaczenie z Personal service.Spółka wybiła sie w górę z kilkuletniej konsolidacji.Na wykresie jest w typowej hossie i moze duzo rosnąc
[x]
DIVOLIO -4,46% 1,50 2025-12-05 15:46:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.