Tak uważam...i co z tego , nie mogę ?
Znamy spółki które nie zarobiły 1 pln a akcje ich są wyceniane na kilkadziesiąt pln
Każdy ma prawo mieć własne zdanie
koszy od początku roku do końca 3q to około 2,1 miliona czyli średnio około 700 tysięcy na kwartał. przychód w 4 kwartale to już prawie 4 banki z subccubusa załóżmy ze dobija do 5 to juz da ponad 4 banki zysku w samym 4q(nie chodzi mi o zysk z gry tylko zysk spółki koszty gry succubus zostały poniesione w poprzednich kwartałach z zysku z gry agony). strata roczna do 3q to 304 tysiące wiec jezeli zysk w 4q będzie na poziomie 4 baniek to roczny zysk może być w okolicach 3,7 banki:) oczywiście to sa wszystko przypuszczenia:)
Nie ma szans
Nie wierze w to , cheba że obywatel NN ma 200.000 akcji i myśli je sprzedać w poniedziałek . Jest bardzo mało akcji w wolnym obrocie 3.100.000 sztuk nie będę pisał ile ja posiadam dziś...z całości i dlatego tym bardziej nie wierze
Logika nakazuje lukę na poziomie 10-15 %. Jak ostatecznie kurs się zamknie to nawet Jackowski nie wie :)). Jedno jest pewne, spółka z potencjałem ze swoją niszą-gier dla konkretnej grupy odbiorców, jak widać po Espi gry się dobrze sprzedają, na discordziee codziennie przybywa ok 50 nowych ludzi,widać,że społeczność bardzo szybko rośnie a najważniejsza jest wersja konsolowa. Prosta analogia do Agony pozwala zakładać o 80% większą sprzedaż niż na PC a z faktu,że Succubus ma ponad 86% pozytywów to może nawet pobić Agony na konsolach. Kasa jest,pomysły są, teraz wystarczy cierpliwie poczekać. A trolle niech sobie wyją, nikt ich nie bierze poważnie.
Frajer to cie robił z zezowatą koza ...jestes zwykłym zerem kołkowiczem ...ja jestem zabawny ścierko to czemu z ciebie tu leja wszyscy? Japa chorągieweczko ośmieszasz się każdym wpisem
Po co te nerwy? Może i dobrze, że dziś na kursie kosmetyczna korekta, kolkowicze i spekulanci pozbyli się akcji. Powinno już być w miarę stabilnie. 16 grudnia MadmindShow na którym pokażą zajawki z gier+ zrobią promocję na gry. Jak liczą, że odkupią taniej to mają problem, nikt zdroworozsądkowy nie odda już akcji na tym etapie, chyba,że pilnie będzie potrzebował kasy ale liczę,że już takich tu nie ma,którzy inwestują środki, których mogą pilnie potrzebowac to ewidetnie kłóci się z inwestowaniem długoterminowym. W przypadku długoterminowego podejścia przed nami czas prosperity czyli dobrych newsów.Emocje opadły, czas by zdrowe fundamenty zadbały o stabilny kurs. Zadbajcie o jakiś poziom na tym forum-nie róbcie tutaj piaskownicy.