A ja pytam kiedy PP hahaha wyleszczyli was konkretnie. Teraz po 1.50 mozna kupic a ubrali was pieknie po 1.80 i zamrozili wam gotowke nie wiadomo jeszcze na ile
Rzeczywiście można by było teraz kupić dltabie, pytanie czy w takich ilościach jak podczas pp...
To że pieniądze zamrożone nie robię większej różnicy bo jak wielokrotnie pisałem jestem tu na kilka lat.
Uwierzyłem w obietnice i projekty, podjąłem decyzję o zakupie i pozostaje mi tylko mieć nadzieję że coś z tego będzie w przyszlosci.
Przez brak jakiegokolwiek info oraz falstartu Raisemany tracę już cierpliwość ale podjąłem decyzję sam i sam mogę mieć do siebie pretensje.
Nigdy też nikogo nie namawiałem na zakup akcji CDC, zawsze przedstawiałem tylko swój punkt widzenia więc nie bardzo rozumiem dlaczego nazywacie to kompromitacja?
Dokładnie, kup teraz 10 czy 20 k akcji po 1.5 czy 1,6 zł, powodzenia. Dziś 1.6, jutro przy takich obrotach może być i 3 zł... Albo 1.2 zł, ale, Ile akcji w tej cenie kupisz? 10 czy 100? A póki co czekamy na rozwój sytuacji, nic innego nie zostaje. Cisza w "eterze" trwa już dość długo ale wiecznie trwać nie będzie.