Ja swoje akcje trzymam.... spolka wedlug mnie albo da zarobic ibto duzo... albo na niej strace.Jak wszedzie... tyle tylko, ze jesli oyknie in plus wtedy bede bardzo usmiechniety.
I póki co nic nie leci w lewo na K , a systematyczne podbieranie z S trwa Co prawda niecierpliwi co raz coś podrzucają , ale nie są to hurtowe ilości , a chętni na zakupy znajdują się .Choć i tak co nieco ożywiło się to wyczekiwanie na roczny raport,efekty badań ,patentów ,oraz aktualnie nie najlepszy czas na takie zakupy no i - te fixy - to wszystko zapewne hamuje większy popyt , bo jeśli chodzi o samą spółkę i jej sytuację to ...... - proszę o merytoryczny głos krytykantów .
Krytykanci powiedzą Ci ze "naganiasz" bo są zbyt leniwi i nieogarnięci, aby przeczytać dwa razy ostatni raport. Trudno powiedzieć, kiedy jest najlepszy czas na zakupy danej spółki. Czy w maju 2021 był najlepszy czas na kupno Bumechu przy prawie zerowej płynności, ale śmiesznie niskiej cenie, czy dopiero we wrześniu, jak pojawiła się płynność a kurs wybił 200 % ? A Columbusa ostatnio trzeba było tankować po 15 czy dopiero teraz w okolicy 20 ? I tak bez końca można mnożyć przykłady. RDG to spółka na longa z pewnymi ryzykami, ale i olbrzymim potencjałem wzrostu, jeśli w większości wszystkie zgłaszane patenty zostaną skomercjalizowane dlatego trzeba ostrożnie i mądrze inwestować. Ilu do IGN wsiadało po 3,0 zł a ilu dopiero powyżej 30, 40, 50.. 80 ? Każdy sam decyduje za siebie.
Długo zastanawiałem się , czy też się tak poniżyć i zbłaznić by w ogóle zareagować na te wypociny , ale zastanawia mnie , w jakim stanie -kolego ccc - masz rozum - pisząc takie wątki ??? Co Ci to daje i do czego zmierzasz , o ile sam siebie rozumiesz ?