Wydaje się, że już wyczerpały się akcje potrzebne na zbijanie kursu lub jest ich bardzo mało, po dobrych wieściach dobrze byłoby przełamać tymczasem choć granicę 3
Buuhhaaa... dywidenda tutaj jakieś 7-8% co roku, kurs trzymany przez najbliższe parę lat, a ynwestory mówią "brać i trzymać dla dywidendy ha, ha.
Przez rok to na kilku spółkach można 30 - 40 procent uciułać lekką ręką biznesmeny od siedmiu boleści!
No pany... jak nie potrafiliście przez ostatnie pół roku pomnożyć swojego majątku gdzie prawie można było z zamkniętymi oczyma inwestować i wyjść na swoje , to gratuluję. To nic dziwnego że siedzicie na tym smutnym papierku.
Jakbyś napisal, że można było zarobić w ostatnim czasie to nie negowalbym, bo to oczywiste. Problem w tym, że twój post miał wydźwięk jakobys potrafił regularnie co roku wyciągać te 40%.
ziko, obserwator i jeszcze kilku innych pisze tutaj za najniższą krajową i to takie głupoty, że szok, no ale patrząc na ich wpisy to nikt ich nie zatrudni z takim pomysłem na życie. Chłopaki mają marzenia o zarobku, a lata uciekną i dalej będą pisać zamiast pójść po rozum do głowy i zabrać się za coś co przyniesie im zyski. Oni to takie brzydkie maskotki na tym forum bez kasy i rozumu.
Sss- jak sprawdzi się to o czym czasami tutaj piszę to mam nadzieję ,że będziesz mieć tyle samo odwagi aby wszystko odszczekać i ładnie publicznie tutaj na forum mnie przeprosić za to co tutaj wypisujesz tak ja teraz masz odwagę mnie obrzucać mnie błotem .Ja na Twój temat nie piszę farmazonów a przecież bez problemu mogę nazwać ciebie naganiaczem.Ale przecież się nie znamy ,wódki razem nie piliśmy i daruje sobie te ,, uprzejmości" bo to nic nie wnosi.Dla jasności posiadam te akcje ,mam obecnie na nich stratę 17proc i uwierz mi też by mi tutaj pasowała cena 10zł ale ja takiej możliwości nie widzę.Trzymam się tego ,że wszystko tutaj zmierza w kierunku zdjęcia spółki z giełdy . Co będzie? Zobaczymy.
ziko nie możesz tak pisać cały czas z sensem i spokojnie ? Co do zdjęcia z giełdy w mojej ocenie nie ma szans, a głupota powtórzona tutaj 1000 razy stała się normą ha ha ha. Natomiast jeżeli masz stratę te kilka procent to pewnie zarobiłeś na innych spółkach i przemiel akcje to będziesz miał stratę i akcje w tej samej lub niższej cenie, do tego podatku nie zapłacisz od zysków.
Dnia 2021-12-11 o godz. 16:29 ~Sss napisał(a): > Mam nadzieję ziko że tą rudą przyślesz o którą poszedł zakład
Nie martw się , zakład jest aktualny i nie będę się wykręcał . Tak jak pisałem wcześniej czekamy do końca czerwca i ja myslę , że nie będę jednak miał tej okazji aby wysłać trunek bo wyjdzie na moje . Jak bedzie ? Zobaczymy .
Dnia 2021-12-14 o godz. 10:55 ~Sss napisał(a): > Ok pierwsze pisałeś do końca roku teraz do końca czerwca ale nie ma sprawy bo gdzieś tam był jakiś wątek po reprymendzie i przesunąłeś termin
Nie przypominam sobie abym kiedyś pisał o końcu roku ( być może ale mocno wątpie) natomiast w wymianie zdań z Tobą w wątku ,, Zastanówcie się czy mający akcje pluje na spółkę '' wyraźnie napisałem cyt. ,,jeśli do końca CZERWCA ze spółki nie pójdzie żadne info na temat wykupu akcji w celu zdjęcia spółki z GPW to jestem wstanie na wskazany przez ciebie adres w Polsce przesłać dobrego wiskacza '' . Zapisz to sobie i pamietaj i juz się nie martw , Umowa stoi
Dnia 2021-12-03 o godz. 10:47 ~Obserwator napisał(a): > Buuhhaaa... dywidenda tutaj jakieś 7-8% co roku, kurs trzymany przez najbliższe parę lat, a ynwestory mówią "brać i trzymać dla dywidendy ha, ha. > > Przez rok to na kilku spółkach można 30 - 40 procent uciułać lekką ręką biznesmeny od siedmiu boleści!
Zbierać i spokojnie czekać ruchy wskazują, że popłynęli z akcjami i nikt nie oddaje to myślą, że jak spuszczą kurs o 10 gr to ktoś odda ha ha ha. ZONK bo każdy mądry dokupuje i śmieje się bo zaraz będą mieć tyle akcji pożyczonych, że mogą puścić ten DM z torbami jak będą kupować po kilka razy drożej. Popatrzcie ile akcji jest mielonych dzienni od roku a jaki jest F/F i nawet niewtajemniczony zobaczy co jest grane. Jeszcze raz dobierać póki tanio i śmiać się spokojnie czekając na dywidendę i krocie zyski !