i żaden krasnal mi tego nie zabroni;) wobec spółki mam swoje myśli zrzut ewidentny by posypać ustawionym po odbiór muszą zrobić swoje, kiedyś skończą ja poczekam;) do zakupu nikogo nie namawiam, a nawet więcej - NIE KUPUJCIE TO ŚMIEĆ;) krasnal z pozdrowieniem
Oby;) a tak serio, to chyba jest dla wszystkich jasne, że takie zrzuty jak dzisiaj to nie jest norma zerknąć można na obroty przed tym całym ambarasem;) to było kilka kilo na sesję, a teraz.... jest ustawka, są zmiany, jest wystawienie w arkuszu i szybkie KUPNO ustawionego tutaj jest sytuacja ciekawa, a dwa... prezes W ma pakiet BVT prawie 50% dalej i wciąż NA Kupcu już wiemy, że mamy skup i przy tym FF może być ciekawie, tutaj jeszcze nie wiemy ale kiedyś się dowiemy mam swoj pakiet, może jeszcze bujać, ale ja mam czas i cierpliwość dalej widać że umówione poziomy przekladanki z koszyczka do koszyczka to okolice 50-55gr przy obecnych zakupach na tych poziomach jest spokój bo zbieracz już swoje ma i niżej już pewnie nie puści, ale jak to w życiu KRASNAL zobaczymy co się z tego urodzi;) pozdrowionka
życzę Wam jak najlepiej czyli fest zarobku, ja się póki co przyglądam bo nie widzę tego póki co:)
nie zgadzam się z tym co napisałeś:"jest ustawka, są zmiany, jest wystawienie w arkuszu i szybkie KUPNO ustawionego" gdyby tak było jak napisałeś to ok ale z tego co ja widzę to własnie jest rzucanie na lewo PKC a co za tym idzie zawsze drobny może stać i kilka kilo odebrać z tej niby ustawionej transakcji i tak na pewno się dzieje więc jak dla mnie własnie nie jest to wymianka jak zwykle tylko dziwna, sam kupiłeś pewnie na dzisiejszym zrzucie więc im odebrałeś ileś tam kilo, tak się nie robi jakby im zależało na akcjach w sensie żeby jak najwięcej mieć
Oj tam siuks sobie troche kupil poczekał na swoje ale siuks jeszcze nie sprzeda;) siuks mial rację, nie... Nie kupujcie tego to .... , a że dał i da zarobić to co tam;)