Długo nad tą optymalizacją myślałeś ?
Innego, równie fantastycznego wytłumaczenia spadków nie masz w zanadrzu?
Może zniżanie przed odpałem lub wyleszczanie.
Realizacja strat to normalne zachowanie przed końcem grudnia i nie wyklucza wzrostów od nowego roku. Twój komentarz za to udowadnia, że nie masz co napisać, ale chcesz brzmieć mądrze. Spoko, przy 12 też tacy mnie cisnęli za normalne spostrzeżenia, wyszło kto miał rację
Pisałem, że trzeba być ostrożnym i przypominałem, że ludzie kupowali ten papier za grosze. Inni już tu widzieli nawet 100zl i mnie zjechali. Teraz uważam, że obroty są małe i nie wykluczam powrotu w okolice 8 tak do lutego. Wszyscy czekają. Najważniejsze będzie info o cenie i objęciu emisji. Sam tu jestem 2 lata. Pożyjemy, zobaczymy
Vdk
12 zł było w dniach 12 października - 15 października br.
Tak mocno ostrzegałeś na forum EC2, że nie ma twojego nawet jednego wpisu.
To o jakim ostrzeganiu klepiesz w klawiaturę?
No niesamowite, ja pierwszy komentarz, że może warto studzić zapał widzę już 15 wrzesnia, a ostatni 29 października. No ale widziałem już twoją wiele wnosząca odpowiedź w tym wątku, więc nie ma co więcej 'klepac w klawiaturę' z rycerzami tego forum
A we wrześniu mieliśmy "wieszczu" 12 zł, czy byliśmy miesiąc przed szczytem.
Jaki kurs mieliśmy "mistrzu inwestycji ", 15 września, że studziłeś zapał kak to sam określiłeś?
Przestań bęłkotać, bo sam już gubisz się w tej bajce.
Widzę, że problem z czytaniem i pamięcią spory, "pierwszy" nie znaczy "jedyny" i 15wrzesnia byliśmy po pierwszym strzale już z 3 na 5,5 po którym nastąpił spadek na 4. Spore masz ego jak na nic nie wnoszący "bełkot" który piszesz, no ale niektórzy tak mają widać
Jak ty już pogubiłeś się w swoim bajkopisaniu.
A zacząłeś od przechwalania się o ostrzeżeniach przy 12 zł, które rynek to kurs miał miejsce między 12 października a 15 października.
Ale dla ciebie 12 zł było też 15 września i 29 października .
Brawo ty.
Może dzisiaj też mamy 12 zł.
Ale nie odpowiadaj bo nudny jesteś w tym co robisz.
"Nie odpowiadaj" pali się już krzesło? Zaatakowaliscie mnie bez powodu za pytanie o optymalizacje, co już udowadnia waszą paranoję i jakieś ewidentne problemy, teraz mi wmawiasz, że dla mnie 15wrzesnia było 12 zł. Zupełny odlot. Pojęcie okresu czasu widzę zerowe, tak jak "pierwszy" i "ostatni". No ale każdy normalny widzi gdzie jest kurs od października i czeka na lepszy 2022. Nienormalny atakuje każdego kto śmie mieć własne zdanie. "Nie odpowiadaj".
Merytorycznie jak zawsze. Ja już napisałem jakie mam przewidywania i się na razie sprawdza, ty nic prócz wyzwisk i frustracji nie jesteś w stanie z siebie wydusić.